Helló mindenki!
Kinga! Szerintem is egy kis kikapcsolódásra lenne szükséged! Nem tudtok elmenni egy hétvégére valahová a férjeddel csak kettesben?
Vagy csak egy meghitt, romantikus vacsira?
Valószínűleg az időjárás is közre játszik abban, hogy rosszabb a hangulatod a kelleténél!
Bár most nálunk süt a nap, de nagyon hideg van. Ilyenkor én már a tavaszra gondolok, ami persze még nagyon messze van, sajnos! A nagykisfiam meg mindig olyan kis szomorú, hogy nem esik a hó, mert Õ hóembert szeretne építeni. Mostanában elég sokszor elmondja. Engem a hó csak november-decemberben érdekel, amíg el nem telnek az ünnepek, azután már a jó időt várom! (Valószínűleg öregszem, régen ugyanis imádtam a havat bármikor esett.)
Ami azt illeti, én sem utasítanék vissza egy kikapcsolódós hétvégét! De még egy vacsorát sem!
Erről jut eszembe: Pont ma ránéztem a fürdőszobában a különböző kence-ficéimre és eszembe jutott, hogy milyen drágán vettem meg őket, mondván, hogy "mostantól egy picit kifestem magam", na ehhez képest, azt sem tudom a smink vajon mi?!
Kinek van arra ideje?! Viszont jól mutatnak a polcon, + elmondtahom magamról, hogy nekem ilyen is van, és nem utolsó sorban remek porfogók!
Chopin! Az államvizsgát ne is említsd! Az sem lesz semmi mutatvány! Már előre parázok tőle!
És még előtte van 4 hét gyakorlat (eddig 3-ról tudtam), amit természetesen a szüleim segítségével tudok csak megoldani, mivel valakinek csak törődnie kellene az én kicsi Bubikámmal! (A férjemnek sincs annyi szabija, így aztán mozgósítva lesz az egész család.)
Móni! Nándika 5 éves lesz ugye márciusban, de még mindig 2-3 órákat alszik délután. Alig lehet felébreszteni! Azért is nem altatjuk az oviban, mert ott viszont nem tud, és ha nem alszik délben, akkor estére tiszta gyagya!
Este persze küzdünk, hogy 10 előtt ágyba kerüljön, a reggeli "cirkuszról" meg inkább ne beszéljünk! Õ még álmos, hagyjuk békén, nem akar felkelni, nem megy oviba, Õ itthon marad szabadságon és még sorolhatnám mik szoktak elhangozni reggelente!
Ilyenkor szünet után meg főleg nehéz.
5 percig tart kb. egy "kitörés", aztán megegyezünk, hogy kakaóivás közben megnézhet egy mesét, aztán öltözés és indulás az oviba, mert már várják a gyerekek.
Na, megint megyek egy kicsit tanulni, de azért még benézek, ha tudok!
Pusszantás!
Adri
Gotti, Ditta hol vagytok??????