Sziasztok!
Egyszerűen nem volt időm jönni! Amikor a kicsi alszik, akkorra kell időzíteni ol. a mosogatást, vasalást, meg akkor szoktam a napi tornámat is letudni, este felé meg legtöbbször a párom lefoglalja, mert a munkahelyi papírmunkát néha (majdnem mindig
) hazahozza, és itt csinálja. Szóval kb. este 10-11 kor lenne szabad a gép, de én addigra rendszerint kidőlök!
Sokszor már hamarabb, de a gyerekek fél 10-10-nél hamarabb nem alszanak!!
Még mielőtt elszörnyülköznétek, közlöm, hogy volt pár szerényí próbálkozásunk hogy estleg fél 9-kor alvás, de nem!! Az a helyzet, hogy Veronika délután 1-3-ig alszik az oviban, és este egyáltalán nem álmos! Szünetben vagy hétvégén már nincs ilyen gond. Az egyik barátnőm már délben hazahordja a kislányát, hogy ne aludjon, mert náluk sokszor 11-ig nem volt alvás.
A kisfiam is ált. du. fél 2-től alszik, és nem tudom, hogy meddig aludna, mert sokszor 4-kor ébresztem, hogy este legalább 10-kor el tudjon aludni!
Szóval nálunk sokáig zajlik az élet!
Aztán amit apucival nappal eltervezünk, mire a gyerekeket elaltatjuk, mi is kidőlünk, nem lépünk a tettek mezejére!!
Kinga
Remélem a depid már múlóban! Ilyen nálam is előfordul, amikor mindent negatívan látok, télen főleg! Valaki itt javasolta a vacsorát, hosszú hétvégét, ez jó ötlet!
Mi minden januárban elmentünk korábban, amikor még csak a Veronika volt, 2 éve már nem voltunk, mert a kisfiam elég sokáig, 18 hónapig szopott, és úgy nem hagytam volna itt, de most megyünk!! Lehet, hogy már nem januárban, de február tuti! Nagyon jó hely Gyula, nyaranta is sokat járunk oda!
Milyen muffint sütöttél??
Radra
Azért ne tanuld magad halálra!
Képzeld, tegnap volt a premierje a kenyérsütőnek! Az egyik ismerős adott egy jó kenyérreceptet, napraforgó magvas, jó ízű lett, de mivel először próbáltam, hát volt egy kis riadalmam! A kelesztéskor rohamosan nőtt a tészta, már a sütő tetejét emelgette!
Gondoltam, Úristen, mi lesz ebből! Szóval az szépen ráfolyt a fűtőszálra, és körben a pereme megégett! Na, azt körben le kellett vágni, de a többi része finom lett. Szóval van még mit tanulnom! Most vagy az élesztő volt sok, vagy a barátnőmnek nagyobb a kenyérsütője, vagy nem tudom.....
Teszek fel egy képet, Veronikának ezt a pillangó jelmezt vettük névnapjára, meg a Barbie és a Fairytopia DVD-t, (fiús anyák biztos nem tudják, mi ez
), szóval abban is pillangószárnyon repked Barbie....
Az ovis farsang ezennel le van tudva!
Szió!
Ditta