Szia Liliana!
Hát igen, minden könyv kiemeli hogy ne terhesség alatt kezdjünk el fogyózni, mert az nem éppen egészséges.
Igazából nekem sem fogyókúra lett előírva, hanem hogy napi 160gr legyen a szénhidrát mennyisége, amit beviszek, mert ezzel tudom a cukorszintemet elvárhatóan megtartani, ahhoz, hogy ne kelljen inzulinoznom, bár az inzulin mellett is ennyi lehetett volna a megengedett szint, hogy a babucinak ne legyen baja.
Gondolj bele, hogy max egy 60-70 kg os nő az aki ennyi szénhidráttal nem fogy, hanem tartja a súlyát, és én ennek bőven produkáltam a dupláját, így a sokból természetes volt, hogy mentek le a kilók. Babuci meg abból a rengeteg fölöslegből táplálkozott amit cipeltem, és mivel a természet nagyon okos, ezért ez egyikünknek sem okozott kárt.
Amint elötte irtam, nem a kalóriát szabályozták nálam, hanem a szénhidrátot, ugyan ezzel a bevitt kalóriám is csökkent, de ha nagyon nagyon éheztem volna emelhettem volna a kalóriát, olyan élelmiszerek többlet fogyasztásával amik nem tartalmaznak szénhidrátot (pl húsok).
Arra is van példa a környezetemben, hogy valaki évekig nem lett terhes, mindent kipróbáltak már amit csak lehetett, de a siker nem jött. Ekkor egy doki tanácsára, elkezdett fogyozni az anyuka és két hónap alatt terhes lett, pedig aztán sok fölösleg nem volt rajta, mert átlagos testsúlyú volt, de a hormonháztartása ezzel billent a helyére.
Még csak annyi tanácsom lenne neked, hogy valahol a tudatod mélyén probáld meg kikapcsolni a görcsös akarást, mert így közelebb kerülsz a célhoz, az öröm és boldogság vezessen és tudj hinni magadban, KÉPES VAGY RÁ!! hogy anyuci legyél!
Kukaczka
Olan lököttséget álmodtam az éjjel, hogy most csak rötyögök rajta, de akkor valósnak éreztem. Álmomban ma megszültem a fiamat, szinte kipottyant és nem is éreztem fájdalmat, amikor odaadták akkor annyira boldog voltam ,babuci meg nevetett és akkor vettem észre, hogy alul van egy nagyon csöpp kis foga, ezt nem tudtam hova tenni, hogy újszülött és már foga van. Szülés után, meg egy csomo ideig kóvályogtam, hogy tudjak telefonálni, hogy elöbb jött babuci, de valahogy minden telcsi foglalt volt, mire rájöttem, hogy van mobiltelefonom. Hivtam anyumékat, amikor arra riadtam fel, hogy csörög a mobilom, a barátnőm hivott hogy mi van velem, mert az éjjel azt álmodta, hogy szülök
Jó mi?
Nah megyek megcsinálom medvepapa vacsiját, mert mindjárt itthon a munkából és tuti éhes lesz
NAgyon szép éjszakát nektek!
Ági