Sziasztok!
Biztosan vannak közöttetek akik még nem ismernek, az elmúlt pár napban többször is írtam a másik fórumra, de Edith figyelmeztetett, hogy az meg fog szűnni és inkább jöjjek át ide.
Edith: A férjem székelykeresztúri, a három testvére közül kettő szintén Magyarországon él, a húga viszont a családjával a mai napig ott lakik, az anyukájuk pedig nem messze onnan, egy Etéd nevű kis községben. (Apukájuk sajnos idén áprilisban meghalt.) Évente átlagosan kétszer szoktunk ellátogatni hozzájuk, egyszer ősszel, egyszer pedig tavasszal. Férjem sokat dolgozik, ezért többszöri utazásra nem nagyon van lehetőségünk, pontosabban időnk. Jocikám még nagyon pici, én jövő nyár előtt nem tervezem, hogy vele tartok. Úgy néz ki, anyósom hamarosan idelátogat hozzánk, mert élőben még nem is látta az unokáját. Sajnos isme-
rem az ottani helyzetet, a fizetések alacsonyak, az árak viszont az eget verdesik. Milyen kár, hogy beszüntették az ingyen tápszert!
Biztosan sokaknak okoztak ezzel a lépéssel prob-
lémát! Bebelac nevű tápszerről valóban nem hallottam. Szerintem nálunk nincs ilyen. Igen, arra emlékszem, hogy nagyon el voltál szomorodva, hogy nem szoptathatsz és arra is, hogy vissza kellett mennetek a kórházba. Úgy sajnáltalak! Gratulálok a kis Krisztádhoz, nagyon szép kisbaba! Milyen édesen mosolyog a képen! Én is próbáltam már a fiamról mosolygós képet csinálni, de amint meglátja a fényképezőgépet, egyből elkomolyodik. De én nem adom fel, előbb-utóbb csak sikerül!
Kb. 1 hete ő is fújogat buborékokat a nyálából. Olyan aranyos! Anyu azt mondta, én is pontosan ilyen voltam! Gőgicsélésből sincs hiány, egyre intenzíveb-
ben csinálja, közben jár a keze-lába! Olyan jó nézni! Most befeje- zem, mert felébredt és itt az evés ideje. Puszi: Kati és Joci