Szia Bigacsiga Kata!
Gyógyulást kívánok a kisfiadnak,remélem hamar túl lesztek rajta.A pici nem kapta el?
Nálunk kiderült,hogy mégsem voltunk bárányhimlosek,én gyanítottam,hogy nem az mert kevés pötty volt és nem is viszkedtek,valami fertőzést szedtünk össze együtt a barátnőm gyerekeivel.Náluk is ugyanakkor jött ki és az ö orvosuk is bárányhimlöt diagnosztizált elöször.
(Tavalyelött egy strandolás alkalmával szintén sikerült közösen begyüjtenünk valami kórokozót.)
Mi az Aradi bölcsibe járunk,de oviba nem ide irattam be,hanem a Csányi utcába.
Itt is kérdezték,hogy dolgozom-e,mert ha nem akkor csak délig vennék fel.
Azt hiszem ha problémáznak akkor viszek egy munkáltatói igazolást,mások is ezt csinálják állítólag.
Még azt is mondták,hogy mivel ugyis otthon vagyok az se baj ha a gyerek nem jár oviba még.
Erre én mondtam a vezetönönek,hogy de baj mert a gyerek imádja a bölcsit is még vasárnap is menni akar,vannak kis barátai nem szeretném ettöl megfosztani.
Nem értem ezt a hozzáállást komolyan.
Egyébként a bölcsiben is elég nagy a szigor.
PL uzsi után rögtön vinni kell haza, nincs udvari játék mint nálatok.Fél négynél tovább csak azok maradhatnak akiknek a szülei tovább dolgoznak.
Persze amúgy is hazahoznám ilyenkor,csak ha programom van délelőtt a picivel rohanhatok ,hogy pontossan odaérjek a nagyért,mert ránkszólnak ha késünk.SZóval tiszta terror.
Ha meggyógyultok összehozhatnánk egy talit.
Szia Mona