Sziasztok!
Áh, értem már a body dolgot!!!!! Látszik, hogy elsõ gyerek
Mariann! Hát, nem tudom, Peti nem kövér abszolút, csak nagyon magas. Találkozunk néha kétévesekkel (fiú, lány vegyesen), és mindig kérdezik, mennyi idõs, el vannak hûlve, hogy 15 hónapos a magassága miatt. Ezért meg se kottyan a súlya neki, különösen, hogy inkább izmos. Vagy egy Petinél kicsit idõsebb baba itt a neten, aki elég husi, és egy idõben egyforma volt a súlyuk. Talán õ alacsonyabb. Ja, meg nagyon sûrû már a haja, nem is látszik a fejbõre. Biztosan ez is idõsíti. Pedig a súlyával egy idõben nem is volt megelégedve a Doktor Néni. Mert csalóka ez a 12 kg, mert amikor szopizott, akkor szedte össze a javát (heti 30-40 dkg-ot), 4 hónaposan már megduplázta a születési súlyát, aztán ahogy fogzani kezdett + szilárd kaja megállt a súlya és pont csak a minimumot hízta. Aztán egy éves kora körül vagy 2 hónapig nem is nõtt a súlya. Most talán újra elkezdett, pedig nagyon fogzik szegény. Õrület, mekkora egy örlõfog
Szilvi! Cseréljünk már e-mail címet! Levelezhetnénk, kiváncsi vagyok, mennyi a közös az egy napon született kölkeinkben
Megcsinmáltattam a horoszkópját, ha megjön, majd elküldöm
Mi is voltunk már egyszer fodrásznál, lassan mennünk kéne, csak félek, hogy nagyon megnyírják, én meg gombafrizurát szeretnék neki nyárra
Hát a körömvágás rémálom, a lábán nem is hagyja, ha ébren van akkor különösen, ha alszik, akkor meg csikis. A kezén csak alva lehet, vagy ha nagyon bambulja a tévét. Apukám tudja profin levágni neki kezén lábán. De hogy???
Még ma próbálok friss képet tenni a profilba. Nem lesz túl profi, mert videókamerával lett felvéve, és Apu azt merevítette ki és vitte fel a gépre.
Puusz: Kata
Hogy tudtok egyébként olyan klassz montázsokat csinálni????