Nyuff!
Nagyon ügyes vagy! Gondolom anyud is sok hasonló szépséget csinál az oviban, tőle a kézügyességed. Én nagyon béna vagyok és kedvem(meg türelmem sincs az ilyesmikhez)Előre sajnálom Fannit, hogy ennyire nincs érzékem a manuális dolgokhoz. Bár most a homokozóban egész ügyes sütiket sütöttem.
Olyan furi, hogy Fanni már ilyen nagy csaj, hogy már játszóterezünk. Imád homokozni, rugós lovacskázni, meg pörgőhintázni. Ha az ablakból meglátja a játszóteret, visongat, hogy menni akar.Persze mindent a szájába vesz,, nem győzöm kihalászni a különböző tárgyakat a szájából
Tegnap olyan mérges voltam, mert egy barinőm mondta, hogy küldtek neki a dm-es bababónusz kapcsán egy levelet, amiben 3 kupon volt, hogy bármilyen 3 terméket féláron vehet meg. Én nem kaptam, de telefonáltam, hogy ugyan már én is kérnék, ha egyszer bababónuszos vagyok. Erre most ért ide a levél, mert elírta a címet(4/b helyett 46. szám)És 29-ig van az akció, persze, hogy már alig van valami jó dolog.
Asszem valami drága parfümöt veszek, ha még lesz egyáltalán.
Ja, meg vettem Fanninak egy vadiúj rózsaszin Nike szandit meg egy szép kiscipőt, 700-ft ért. Majd teszek róla képet, tök szép.
Pussz