Sziasztok!!!
Csak beköszönök, még nem volt időm visszaolvasni, de azt látom, hogy Dominik alakul már
Beni születéséhez is gratulálok, nálunk Alex OA/TOF-os, úgyhogy én nem tudom hogy sipoly nélküliek hogy működnek. A sajnos részt miért írtad? miben rosszabb ha nincs TOF-ja?
Rólunk annyit, hogy kemény volt a nov/dec, minden szart benyaltunk, 40 fokos láz mindkettőnek (karácsonykor nagyiéknál, ott az uncsitesó hozott egy cifrát, még a szeméből is folyt a takony), antibigyó és orrszívás... Alex nagyon ügyes az orrfújásban és a szívásban is, inkább a Leoval voltak neházségeink... Aztán hazajöttünk és azóta folyamatos taknyolódás van, de az elmúlt két hónapban hőemelkedésnél magasabb nem volt, pedig torokgyussz, meg fülgyulladás is befigyelt... Szegény porszívónk már túlmelegszik és behal egy kis időre, minden héten vehetek egy marimert. Nevetséges. Úgy várom már a nyarat!!!!
Az éjszakai köhögőrohamok (dokinéni szerint krupp sztem csak takony) következtében belejöttünk a hörgőtágítók használatába, idáig a teofilinen kívül nem használtunk még mást, de most egy arzenált bevetünk, nem igazán érzem hogy használna, de lehet hogy nélküle még rosszabb lenne.
Ja és a sima alap TOF-os köhögése megint tök erős, kezdhetem a magyarázkodást megint, legutóbb azzal jött haza,hogy a népitánc tanár azt mondta neki, hogy biztos beteg mert hogy "furán köhögsz Alex". szuper, mehetek elbeszélgetni vele.
Amúgy érdekes, mert semmilyen betegségtudata nincsen, neki tök természetes hogy néha elkad a kaja és hogy ugatva köhög, néha beszélünk arról hogy műtötték de még az éves tágítást is úgy veszi hogy az mindenkinek jár, normális dolog. Én úgy érzem, meg is akarom ezt tartani
Na megyek is mert lassan ágyba kell dobni őket
sziasztok
Katy