Hahó!
Hát, az én lányom még nekem is karcsúnak tűnik (szándékosan nem írtam soványt
), a karja, a lába vékony, és még a bordái is megszámlálhatók. (Hozzá kell tenni, hogy én is tök ropi vagyok minden hízókúra ellenére, apa irigyel is rendesen, hogy mennyit ehetek.
) A dédiknek most küldünk majd képeket, és nem is merek fürdetőset küldeni, mert rögtön elkezd aggódni nagymamám, hogy éhezik a gyerek.
De mivel mozgásilag, értelmileg és hangulatilag teljesen oké a kiscsaj, nem gondolom, hogy aggódni kéne. Írtam már, hogy én egy évesen voltam 7,2kg, és engem a nagymamámék el is küldettek a szüleimmel orvoshoz, hogy túl sovány vagyok. És anyuék szerencsére kifogtak egy olyan orvost, aki csak legyintett, és azt mondta, hogy totál egészséges örökmozgó vagyok, nincsen nekem semmi bajom, csak ilyen alkat vagyok. Apukám mindig mondja is, hogy Gabi sokkal jobb húsban van, mint én voltam.
És a mi dokinénink is teljesen rendben van ilyen téren, sosem nyaggat semmivel.
Nagyon szeretem.
A neurológus meg, aki hízásmán, most nem volt bent, egy másiknál voltunk, aki tök felületes volt, pl. beírta, hogy Gabinak még nincs foga, pedig már négy volt neki... Szóval a hízásmán dokival egy évesen találkozunk legközelebb.
Márti,
ez a 74/69cm azért nem kis különbség.
Kriszi,
lehet, hogy a hipermarketbe kéne járnotok ebédelni, akkor talán hízna a lyány.
Áfonya,
én nem szeretem a túró rudit, totál megértem a lányodat, hogy nem kért.
Zulu,
mozgásilag most Gabi is eléggé beindult, de szerintem a vékonyabbaknak könnyebb is a helyzetük, mivel sokkal kisebb hátsót kell emelgetniük.
Jó kajálást kicsinek és nagynak egyaránt, én pont most ettem meg egy nagy adag vaníliás kiflit.
Zsizsa