Sziasztok!
Megint eltelt egy jó pár nap mióta jelentkeztem.
Azért annak nagyon örülök, hogy a lányok meghallották a kiabálásomat.
Remélem újra összeáll egy csapat, hisz nagyon jókat tudunk beszélgetni, nekem már nagyon hiányzott.
Siminéni, igen ősszel kezdődik a suli, Ivettet pedig remélem felveszik oviba. Ő is nagylány már, sőt az IWIW kép elkészülte után két hónappal úgy döntött a rövid haj tetszik neki ezért megszerezte az ollót és jól belevágott a hajába és el kellett vinnem fodrászhoz.
Hogy vannak a gyerkőceid? Milyen suliba járnak és hányadikba? Úgy megy az idő, hogy már nem tudom követni.
A régi csapatból tartod valakivel a kapcsolatot? Olyan jó lenne tudni róluk, mi történt velük, hogy cseperednek a gyerkőcök.
Deva, huncut egy fiacskád van. Ez azt jelenti, hogy fel kell őt venni?
Zolika, kérdezősködik már az örökbefogadással kapcsolatban?
Az én Petimet nem érdekli a téma, számára természetes, hogy nem az én pocakomban volt. Szerintem úgy gondolja, hogy kétféleképp lehet valakinek gyereke, vagy pocakból vagy örökre a szívünkbe fogadjuk. Nem kérdez ezzel kapcsolatban, néha szokta mondani, hogy apa és anya engem választott.
Petyaanya, Eszter is már két éves, hihetetlen.
Nefke, ahogy Móncsi is írta minden gyámhivatal más és más. Nálunk például nem jöttek ki környezni. Az ügyintézés ha jól emlékszem max. 30 nap lehet. Alapítványhoz szerintem már lehet jelentkezni, (ugyan én nem alapítvány útján fogadtam örökbe)ha jól tudom, szerintem is a legjobb ötlet ha felhívod őket.
Kellemes hétvégét mindenkinek!