Nyuff!
Tök jó, hogy ennyire boldog vagy!!!
Irigyellek érte!Maja továbbra is édike, legjobb a kalapos kép!Nem nevvezed be szépségversenyre? Bár ezekről az a véleményem, hogy nincs első meg sokadik helyezett, minden baba a mamijának a legszebb kincse!
Ági!
A köpésen ne lepődj meg,nem nevelted rosszul őket, ez tök belefér a hülyéskedésbe. Persze csak próbálkoznak, de jól reagáltad le, legközelebb bizti nem csinálják. Nálunk most Balázs gonoszkodik, direkt szivatja Fannit. Erre ő olyan éktelen visításba kezd, mint egy újévi malacka.Csoda, hogy nincs még berekedve.
Körömvágás: én is bénáztam már, régebben mikor Balázs haját vágtam, véletlenül beleszalasdt az olló a fülébe kívül
neki is vérzett és én is bőgtem
Szex: ennyire félsz, hogy megcsal? Bízz már egy kicsit magadban!
zsófi olyan nagy baba így ebben a ruciban!Nagyott nőtt!
Képzeljétek tegnap annyira kiakadtam egy barinőmön. Kiderült, hogy 12 hetes terhes(szoptatott még, nem mensizett, nem vette észre) és elveteti, mert a 4. emeleten laknak, meg a férje Pestre fog járni dolgozni, meg különben is elromlott a porszívójuk... Teljesen kiakadtam.Hát igen, van aki akkor is teherbe esik, ha csak ránéznek, más meg mit nem adna érte. nem ítélem le, de azért egy elromlott porszívó nem mérhető egy gyerekkel. Óvszerrel védekeztek és kilukadt. Gyogyit nem akar szedni, mert meghízik, a spirál kényelmetlen, meg különben is 10 év szexelés alatt ennnyi baleset belefér...
Mondtam neki, akkor 34 évesen lesz a következő abortuszod? Ráadásul a védőnő)az enyém is az)azt mondta, ne is próbáljam lebeszélni az AB-ről, mert nem jók a körülményei. csessze meg, neki nem jók?Látom , hogy hogy élnek, elég jól boldogulnak, mindent újonnan vesz, nem nélkülöznek. Vagy csak én parázom túl ezt a dolgot? Éjjel állandóan az a bébi járt a fejemben, hogy 4 napja van az életből(mert ugye elromlott a porszívó és sokba kerül az új)és összeroppantják a fejecskéjét!Jajj, olyan érzékeny vagyok az ilyenre...
Megyek is és megpuszilgatom az enyéimet, olyan édesen alszanak...