Csak annyit tennék hozzá a 16 hónapos
"kisbaba" témához,hogy egy 16 hónapos már nem olyan kisbabaMint ahogy Bellana is írja!Az én fiam még "csak" 14 hónapos,teljesen átlagos súlyú és magasságú,de olyan erő van benne,hogy néha én sem hiszem el!És lehet,hogy az a konnektor tényleg nem látszott labilisnak,de egy ilyen jó erőben levő ugribugri igen is ki tudja rántani!
Viszont azzal is egyet értek,hogy minden balesetforrást nem lehet kivédeni...még a tetőcserepet sem.Egyszer az én fejemre majdnem ráesett egy kb 8-10 m magasból.Kb előttem egy lépéssel vágódott a földbe..
De azért kimegyek az utcára,legfeljebb nem a házak alatt megyek,hanem a járda másik szélén...hátha egy fa dől rám!
Egyébként meg jó,ha tudjuk,hogy ezek a kis csemeték nincsenek üvegből és néha csak úgy visszapattannak,mint ha mi sem történt volna.
Ha meg nem,akkor ezzel a tapasztalattal is gazdagodunk..meg ők is.És továbbra is bízunk a szerencsében,hogy ennél nagyobb bajuk ne essen!!!
(ha már úgysem lehet mindent kivédeni)
Jamina
Oda se neki!Mi lesz majd,ha kétkerekűn tanul bicajozni????Én még emlékszem,mekkorákat estem a murvás úton otthon!
Fogakkal mi a helyzet?
Ildi
Az én fiam meg olyat csinált rendszeresen,hogy mászás közben(már régóta mászott) egyszer csak hanyatt esett...de meg ne kérdezd,hogyan csinálta!!!A mai napig nem tudom megfejteni,epdig nem egyszer láttam is!Egyszerűen olyan hirtelen történt mindig,hogy se kivédeni,se megelőzni nem tudtuk.Azóta leszokott róla,de volt néhány üvöltős napunk
!
Anyapoc