Akkor itt a folytatas:
Kislilla,
Jo hallani feloletek is! Megneztem a blogot is, nagyon helyes a kisfiad! Nekunk is olyan etetoszekunk van mint nektek
. Szep idezetet valasztottal!
A kajcsirol: igen, igen errol beszeltem. Van itt egy cikk:
http://www.kismama.hu/kismamacikk.php?id=61&cid=21782 , meg persze meg tobb ezer a neten ha erdekel, en igy csinalom. Szerintem nem keso. Engem egyebknet meglepett, hogy mennire sokan nem tudnak errol, mert az en kornyezetemben szinte mindekni igy csinalja.
Vitte,
A kepekrol. Mindig az az erzesem, hogy magazinkepeket nezek
. Nagyon tetszik, hogy Noahnak rikit a kek szeme, olyan nehez elkepzelni, hogy nemreg meg Levinek is ilyen volt. A kulonbseg ugye az, hogy Noahje mar ilyen is marad.
Nagyon trendi Noah harisnyaja is, lehet hogy ilyet meg en is adnek Levire. (Harisnyafobiam van, mar ha megfogom rosszul vagyok tole, ez volt a leggyuloletesebb es legkenyelmetlenebb ruhadarabom amit valaha hordtam.)
Nem lehet otthon biohust kapni? Vagy csak biohuspuret nem lehet?
Tali,
Irigy-Irigy!
Livi,
Minden ok? Eltuntel.
Nanett,
De jo hogy vegre itt vagy! Remelem hogy rendezodik valahogy az eletetek, ez a haszonelvezet cudar egy dolog, sajnos kozelrol ismerem en is. Remelem a netet is meg tudjatok oldani valahogy, mert nem szeretnem ha nem tudnank rolatok semmit!
Hogy birom a strapat? Hat eddig birtam kb. Ez volt eddig a leghuzosabb idoszak az eletemben, de most mar vege, csak gyozzem kipihenni. Levi baromi sok energiat adott nekem kozben, vicces, hogy o az aki "miatt" ez az egesz nehezebb volt es o az aki miatt megis meg tudtam csinalni.
Nincs meg foga Dominak?!?! Mikor otthon voltam akkor egyszerre durrant be nekik! Hu de lassan megy ez, szegenynek akkor meg sok van hatra! Modnjuk az sem idealis szerintem ami nalunk van, hogy "minden reggel egy fog", de mi legalabb hamarabb tulleszunk rajta. Sok sikert es kitartast hozza! Gyere meg es meselj tobbet magatokrol!!! Levi nem sirosabb, csak matricasabb. Marmint tapad anyucira
, es ha ezt valamiert nem teheti akkor elegge hangos tud lenni. Nekem ez az uj mostanaban, hatalamas konnycseppes siras. Ja es persze total felborultak az alvasi szokasai.
Luisa,
Vittevel ertek egyet viz-szopi ugyben.
Barbamami,
Koszi a privit! Valaszoltam is...
Macsek,
Luca szep nagylany mar. Mar hogyne valaszolnank neked mikor segitseget kersz? Meselj mi van, hatha valaki tud erdemben segiteni...