Ildi,
abból gondolom- de hangsúlyozom,
nem a Te bolgod-,pl. valaki felrak egy képet és megjegyzi, elég nagy még a hasa, ami szülés után visszamaradt, ezzel nincs semmi baj, de a legtöbb kommentben az áll: á, nem is nagy, nincs ott fölösleg, holott elég egyértelmű, hogy van
Ilyenkor jobb erre nem tenni megjegyzést szerintem. És sok ehhez hasonló "púderolás" olvasható a kommentekben. Most általánosítok, de tény, hogy sokan divatból meg rongyrázásból írnak és azért csapódnak másokhoz, hogy minél több kommentjük legyen, ami már rég nem a mindennapjairól, hanem az ún. "népszerűségről" szól és ez szerintem rég nem őszinte.
Te évek óta írod, mikor még csak Dávid volt, akkor is írtál a mindennapjaitokról, nem is erről beszélek. És tudom, hogy őszintén írod!
De a legtöbb blog tele van fényképekkel és arra jönnek a megjegyzések, nem is a bejegyzésekre, ami esetleg tartalmas lehetne vagy mélyebb. Nem is a babás bolgok, hanem az egész blog- rendszer.
Egyik este nem takarítottam, koncertem sem volt és egyik blogból olvasgattam a másikat és ezt tapasztaltam
A másik, amin kiakadtam a nagy szabadidőmben, a fórumok/ híroldalak, egy- egy cikkhez micsoda ocsmány megjegyzések érkeznek..... Amikor több gyárból elküldenek karácsony előtt 3000 embert, miért hír, hogy egy "celeb- hölgy" mibe fogja öltöztetni a leendő babáját?
Még kiakasztóbb a Mávos fórum, komolyan, kezd elegem lenni a netből.
Hogy lehet a kritikus szerint a közönség is sz@r?
Mert nem dobáltak tojást?
És több 10ezer ember marad munkanélkül!
Nem filozofálok tovább, még mindenkit magam ellen fordítok