millye
Eddig gyesen volt, de már dolgozik.
A párom exének van egy élettársa és attól született egy lánya aki most volt 3 éves (eléggé el van kényeztetve az a kislány).
Van valami tartozása a páromnak az exe felé, de most annyiban maradtunk a párommal, hogy le fogják papírozni az egyezségüket.
Kap a gyerek után, ha jól tudom 16000ft családit amit amikor a kisfiút elhoztuk azt mondtuk az exének, hogy maradjon nála( ami szerinte még szép, hogy nála marad).
Bár ugye az minket illetne, mivel a gyerek nálunk van, de mivel van a tartozása a páromnak így valahogy kompenzálja majd. Így ennél többet nem fog adni a párom az exnek.
De tegnap volt egy érdekes dolog, (a párommal közös lányuk az ott van az anyjával) a lányának kötőhártya gyulladása van ami köz tudott, hogy fertőző.
Tegnap délután fölhívja a páromat az exe, hogy mennek vidékre az anyjához és, hogy a kisfiút is vinné (persze csak azért, mert 3 gyerekkel olcsó a buszjegy), Én a páromnak annyit mondtam, hogy szó se lehet róla, hiszen nem hiányzik nekem, hogy a fertőzést elhozza a Joelnek vagy bár melyik fiúnak.
Ezen is egy kicsit össze kaptunk, de belátta a párom, hogy igazam van, így nem engedtük el a gyereket.
A kisfiút (12 éves) azért van nálunk, mert "anyja elzavarta", már tavaly is közölte vele és velünk, hogy költözzön hozzánk a gyerek.
De most nem hagytuk, igazából a párommal rájöttünk, hogy az exe írányítása alól teljesen kiesett a a gyerek és nem tudott neki már "parancsolni" ezért volt köztük az állandó kiabálás amit a párom ex anyósa is megerősített, hogy nem egyszer rászólt a lányára, hogy ne kiabáljon a gyerekkel.
De itt nagyon jó helye van, ezt a párom exe is megjegyezte, hogy sokat változott a gyerek amióta itt van velünk.
A gyerek megmondta az anyja szemébe, hogy örökre itt akar maradni nálunk.