manocskak
Nem volt mindíg ilyen, ennyire nem
Már a kapcsolatunk elején is lehetett látni,hogy nem olyan pörgős természet,mint én,de rendszeresen eljártunk otthonról ,de ha otthon is maradtunk ,akkor is együtt voltunk
Főztünk esténként, vagy sütöttünk,mert az édességet imádjuk
2 év alatt nem néztünk meg 5 filmet,mert a film nézés helyett is inkább valami jót csináltunk
Aztán elkezdett mindíg többet és többet dolgozni,mert mondván,hogy kell a pénz
Persze mindíg is kellett, pláne amikor már gyerek is volt,de akkor is szépen lassan elkezdett megváltozni.
Nem tudtam megállítani ebben a vissza fejlődésben,pedig próbáltam megmenteni a kapcsolatunkat
sajnos nem sikerült.
De most meg 3 gyerekkel kinek kellenék? Rengeteg adósággal a hátam mögött,hiszen itt van a lakás hitelem meg a személyi hitel is....
Na jó, az 4 év múlva letelik, de akkor is.
Ma reggel pl elmennt 3 napra a szüleihez én meg itthon vagyok a gyerekekkel
Mondván neki jár a kikapcsolódás
jár a motor , a horgászat
Nekem meg nem jár semmi. Nem mehetünk el sehova nélküle, ő meg nem jön velünk
Bánatomban az idegességet úgy vezetem le , hogy eszem meg eszem, a kilók meg könyörtelenül jönnek fel
Közben a nyugtatók se használnak már. Hiába szedem, nem vagyok nyugodt. Hiába, egyszer mindenki idegrendszere felmondja a szolgálatot.
Valami ötlet? Mit tegyek?Azon kívűl, h költözzek el. Talán ha a kicsi lány nagyobb lessz és letelik a személyi hitelem, talán akkor lessz rá lehetőségem elköltözni.De most nem engedhetem meg magamnak, sajnos.