Pocakosok!Meg pocakra vágyok! Meg de jó lenne, ha már eltűűnne ez a hájcsi-sok!
Sziasztok!Nyitok itt egy új topikot! Remélem nem hiába!
Kampányolni szeretnék!
Én lassan két éve járok hastáncolni. Azt gondolom, hogy a ciklusom rendbetételében is része volt a táncnak. Most 22 hetes terhes vagyok és természetesen a táncot nem hagytam abba, mert nemhogy rossz lenne, de kifejezetten jól esik.
Tegnap is volt óránk és megláttam a szeptemberi órarendet. Ez késztetett arra, hogy ezt Veletek is megosszam.
Nem én vagyok az első terhes a csoportban, sőt én az ötödik vagyok. És régóta beszélgetjük, hogy kéne indítani kismama táncot. Mindig fűztük Xéniát, hogy tegye meg. Neki júniusi a második babája. Június 5-ei és június 3.-án még jött táncolni, bár mondta, hogy minden cucc a csomagtartóban van, ha mennie kéne szülni. És aztán mikor három hetes lett Dani Xénia újra megjelent.
De ez nem is lényeges, csak hozzá tartozik, hogy tudjatok arról is valamit, aki kismama táncot indít.
Szóval a lényeg:
2004 szeptember 3-tól minden szombaton 10.00-tól kismama tánc indul a Szent István krt. 10., 1.em. 2/A, (a Vígszínház mellett, a 6-os busz megállójában, a Margit hídnál. Kapukód: 10, kulcs: 0422) Orientális Tánc Iskolában. A tánciskoláról többet olvashattok a www.has.hu
Tehát kampányoltamJ. De nem azért, hogy ezzel keressek valamit, vagy keressen a tánciskola, hanem értetek. Mert egy hastáncóra felér egy nagy tábla csokival, annyi boldogság
hormon van benne(és nem hízlalJ)
Jó pocakosodást!
Rékacs 21+3