Helló lányok!
Azt hiszem ma nagyon nehéz napom volt!!!
Eleve későn keltem, és mentem kondiba...Előtte nem mertem enni, ezért leszaladtam a zöldségeshez, és vettem gyümölcsöt! 1 almát, 1 banánt, és 2 kis kivit meg is ettem!
Ezutám majd 2 óra kondizás következett!
Hááát, mit ne mondjak, eléggé kidőltem..Hazamentem, és megettem egy 25 dekás túrónak a felét...Többre nem volt kapacitásom, olyan fáradt voltam, és 1 főtt tojást, majd ittam 2 deci levest(minden nélkül, leveskockából).
vacsira megettem a túró maradékát, és 2 tojást...
Mit ne mondjak, nagyon éhes vagyok, főleg, hogy tudom, egész éjszak fent kell lennem...
Holnap könnyebb lesz, reggeli gyümi kimarad, átalszom, és rögtön az ebéddel indítok! Azt hiszem egy doboz kukoricát eszem, ketchuppal,vacsira pedig rizsből készítek valami finomságot...
Finike!
Én is a szénhidrát napot várom!!!Azt hiszem felfalom a pizzakészletet!
Viszont amit olvastam a mindmegette honlapon, hogy bármit ehetsz (hús, tojás, túró,joghurt....stb. de csak 20 dekát....)Én ezt kevesellem! Mert ha azt nézzük, egy túró 25 deka...
Ilyenkor bármennyi salit megehetek mellé???És sima savanyúkáposztát ehetek?Töménytelen mennyiségben?Nagyon imádom, ha kell 2 napíg csak azt eszem!
Kérdés:
Második naphoz: Azt írja, ehetünk karfiolt, főzve, cukkinit, babot, ...stb, de mekkora adagot???
Én lazán megeszem egy doboz kukoricát...
Bocsi a hülye kérdésekért, de ezt sehol nem találtam!
Valamint mégegy:Fehérjenapi diétához van betéve töltött zsömle...Háát, az eléggé szénhidrátos beütésű, nem???
na, remélem senkit nem fárasztottam le nagyon!
Szép álmokat mindenkinek!