Sziasztok
Már többször próbáltam de nem tudtam be lépni!
Nna én végére értem a kilencven napnak...
Az első két hónapban fogytam 11 kilót a harmadikban semit!
De így is jó... főleg ha figyelembe veszem, hogy még Áron elég sokat szopizik...
Indianyó!
Nagyon örülök neked!
Az alma nem vészesen drága szerintem edd azt reggelire! Ehetsz hozzá mazsolát, aszalt szilvát (bár az lehet drágább) a banán télen nem olyan vészes és jól telít... én szilvalekvárt is nyalakodtam Áronnal.
Somlekvárt én is csináltam, de olyan nehezen jött le a magról a hús... te főzés előtt szedted még le?
Befőttnek is nagyon-nagyon finom...
A kávé pedig kell is ehhez a diétához reggelente!! Serkenti az anyagcserét... igaz tej nélkül szabadna csak... de ha nem közvetlenül utánna eszed a gyümölcsöt szerintem nem gond... más is így csinálta... én meg bírom inni tej nélkül is... nagyon fel vizezem... férjem csak mosogató lének hívja...
I
A torta nagyon gusztán hangzik!
Isten éltesse Dominót!
A husihoz lehet saláta!!! SŐŐŐŐTT kell is eltelít jobban egészséges... még egy szelet kenyeret is lehet, de azt én elhagytam...
Tünde
te is idetaláltál!
De jó!
Nagyon ügyes vagy a kilókkal! A végére biztos több fog lemenni mint nekem!
Én most olyan 62-63 vagyok...
Egy kicsit félek, hogy hízni fogok... de azért reménykedem... jó lenne a norbira átállni csak az olyan bonyinak tűnik...
A paradicsom tényleg gyümölcs... én gyümölcsnapon ettem ill. ittam ha már nagyon untam az édeset...
datolya!
Van fogyis vonalzó is!!!
Nem semmi!
lexi1975
a két db egyforma gyümölcs szerintem hülyeség... persze ha valaki így akarja akkor csinálja így... de szerintem sokkal fontosabb, hogy az ember találjon valami örömet a diétában akár engedmények árán is... minthogy abbahagyja a felénél... persze fontos betartani a napokat mert a szétválasztáson alapszik az egész, de ezen bellül a kritériumon bellül sok lehetőség van...
Az pl nagyon fontos, hogy ne éhezz mert akkor visszaüthet a dolog...