Sziasztok!
Zsókuci drága,
Vagyok, csak ma sok volt a dolgom. Köszönöm a köszöntést, aranyos vagy, hogy nem felejtetted el!!!!
Szerintem egy picit sok volt neked a süti/csoki mára, de holnap úgyis koplalós nap lesz, úgyhogy szerintem belefér.
Délelőtt elmentem 1,5 órát edzeni, ami nagyon jól esett!
Utána hazajöttem megetettem a picurt, majd csináltam magamnak dióstésztát egy ici-pici porcukorral. Utána ettem egy nagyon vékony szelet gesztenyekrémes sütit, amit anyukám csinált. Ezután elmentünk a bográcspartira,és vittünk sütit is egy cukiból. Hát csajok, én hős vagyok, mert ott álltam a sok csábító, hívogató süti előtt és képzeljétek, én egy darabot nem ettem, pedig nagyon csurgott a nyálam.
A vacsim egy kicsit eltolódott, mert későn értünk haza, így a maradék dióstésztámat ettem meg hétkor. Ja és a talin nem ettem semmit, kibírtam, és még emellett szombaton anykám csinált tepertős pogit (nyami-nyami), de nem lehetett ennem, megkörnyékeztem többször is, de végül fogtam és beraktam a szekrénybe, hogy ne is lássam, így abból sem ettem egy darabot sem, de nagyon nehéz volt, rezgett a léc rendesen!!!!
Amúgy én a reggeliket már ki szoktam hagyni, mert tudom, hogy jön nemsokára a gyümi nap és akkor aztán non-stop gyümi, és a fülemen fog kijönni. Ebédig teszek-veszek, majd gyorsan eljön a kaja idő.
Én is ráálltam már a mérlegre, de az eredményt majd csak holnap írom le, legyen meglepi.
Adri,
Én holnapra összeturmixoltam epret egy kis édesítőszerrel, és beraktam a fagyasztóba. Holnap finom fagyit eszek majd. Kiváncsi vagyok milyen lesz, így még nem ettem.
Kriszti,
Én is sajnálom a dokit, de azért próbálj meg enni, mert nem jó, ha éhezel! Amúgy gratulálok, nagyon sokat fogytál, nem semmi, le a kalappal, ügyi vagy!!! GRATULÁLOK!!!
Chesti,
Neked tényleg az a fontos, hogy most el ne menjen a tejed, első a gyerek és nem az alakod! Jól döntöttél. Inkább egyél kevesebbet, de egyél ha éhes vagy. Ezek szerint nem elég adagokat eszel. Gondolj arra, hogy a babád is szív el tőled dolgokat, így nyugodtan ehetsz szerintem egy picit többet, mint amit eddig ettél. Ahogy leírtad, hogy miket eszel nekem elég kevésnek tűnik. Mennyi adagokat eszel? Egy tányérnyit beversz azért? Ez nem éhezésről szól azért. Jó a holnapi nap talán igen, de a többi nap nem. Az, hogy mit eszel az számit. Egyél rendes adagokat, különben dá-dá lesz!
Na jó most már megyek, mert leragad a szemem!
Már várom a holnapi napot, hogy ki mennyit adott le eddig!
Puszi Mindenkinek!