Szilvi: kifordítottam a manóm lábát, és gáz van!!!
Úgy néz ki, mintha két számmal kisebb gatyát vett volna fel, és bevágna neki!!! (Pedig még nincs is gatyája
)
Mit tegyek? vagy majd ha kitömöm, elmúlik?
Tudsz így látatlanban segíteni?
Más: olvastam a Szirka-blogon a babás posthoz írt kommentedet. Én nem ismerem az említett "reborn" babákat. Ez az, ugye?
(na, most valamiért nem műkődik a feltöltés...)
Mikor megláttam, teljesen ledermedtem!
Iszonyú! Nekem ijesztő, félelmetes, mint valami horrorfilmben! Egy totálisan embernek kinéző valami, amiben viszont nincs élet... Borzalmas lehet egy ilyen akármivel egy légtérben lenni. Én nem szeretnék.
És nagyon elgondolkodtattál. Lehet, hogy hülye párhuzam, de azon agyaltam, hogy számomra teljesen magától értetődő, hogy soha nem szeretnék ilyen babát adni a gyerekem kezébe. Viszont közel sem utasítanám el ennyire csípőből, ha történetesen egy élethűen lekicsinyített autót kapna. Pedig tulajdonképpen a képzeletet kábé egyformán fojtják meg. (na jó, az autó mondjuk nem élőlény eredetiben sem)
De úgy érzem, kezdem megérteni Indit, amiért nem akart ilyesmiket adni Domi kezébe.
Vagy nem jófele tapogatózok, Indi?
Hát nem tudom, lehet, hogy hülyeség, amit írtam. Késő van, inkább el is megyek lefeküdni. Jó éjt!