Nyissunk már egy pasizós topikot!!!!
Majd ír oda Álanyapoc! Győző Rómeó hosszú hajjal volt, szőrtelenül, kimondottan jól nézett ki
Egyébként jellemző, hogy Áfonya ennyit ír: Csít betesszük egy gyerekbiztos szobába zörögni a számítógéppel
Lelki szemeim előtt az jelent meg, ahogy ülök a szőnyegen, és a fülem mellett rázogatom a számítógépet, hogy vajon mi lehet benne
Nagyon köszönöm, hogy a szgép, és Csi között kb. ennyi összefüggést találtál Áfonya!
Művészfilm, mint fogalom--értem, amit mondasz, nálunk ledegradálóan használják. Én azt nevezem művészfilmnek, cseppet sem lenézően, amikor meg kell magyarázni, hogy mit jelent valami. Pl Dárdainak van egy filmje, amiben van Velence, meg gondolán úszó tükör, és New York. Szerintük ez a két város nagyon összeillik, hiszen valójában ugyanazok. Na, erre én nem jöttem volna rá... Még akkor sem jöttem rá, mikor ennek tudatában néztem meg, azaz próbáltam megnézni. Lehet, hogy jobb lenne a művészfilm helyett az "elvont" szóval jellemezni ezeket a műveket??? Nekem elvont Bozsik Yvett, Frenák Pál, de a Szokolay Vérnásza is. És, ha ezekre azt mondom, hogy művészet, akkor nem negatívan akarom minősíteni, csak jelzem, hogy gőzöm sincs a mondandójukról. Pl Frenáknak van egy olyan tánca, amiben gégecső van a nemiszervükre függesztve a táncosoknak, azon lógnak, és az egyik lábukon van egy zokni ez az össz ruha rajtuk (hmmm
) Na, ha nem hallom a nyilatkozatot, akkor sosem jövök rá, hogy ez az anyaméhet szimbolizálja
Így vagyok a "művész"filmekkel is.
TV2--éjszaka szenzációs rövidfilmek mennek, van ott Czakótól kezdve minden. Szomorú, hogy nappal nem láthatóak.
A Vadembereket csak félig láttam, de nagyon felkavaró volt, nem hagyott hidegen. Igazából nem is nézek filmeket, egy évig volt HBO-nk, amikor azért kapcsoltattuk ki, mert egyetlen filmet sem néztünk meg rajta. Előtte azt láttam, amiért Julia R. Oscar-t kapott, hát, nem vágtam hanyatt magam tőle. Az volt az utolsó film, amit egészben láttam. Április óta van DVD-nk, még egyetlen filmet sem néztem meg rajta. Mondjuk, a TVben sem... Most, amíg vártam, hogy a kölyök elaludjon, inkább a Juventuson hallgattam RObbieW-angliai koncertjét. Valahogy nem megy nekem már a tévézés
. A beszélgetős műsorok közül szerettem Hajós műsorát, csak kár, hogy másnak akarták eladni, mint ami valójában volt. Szeretem az Alföldi mostani beszélgetését, a Friderikusz is bejön a MOSTANI műsorával, no és persze a Vámos műsorait. Meg J.Gabi műsorát is, ha nem a kötelező köröket futja a TV2 propaganda-osztályának. Ja, és szeretem a Propagandát is, az szerintem egy nagyon színvonalas műsor.
VHS terén egyetértek Kíváncsival, a vicc az, hogy nekem a VHS mellett áll egy futógép, meg a szobabicikli
Két filmet vettem fel az utóbbi években: a Grease-t,amit elszúrtak a szinkronnal, és most a Valami Amerikát, amit reklámtól-reklámig néztem meg kb két hét alatt
Húú, most veszem észre, hogy szómenésem van!
Bocs, eldugulok
Csi
ui.: Azt még elmondom, hogy a Győzőnek elég lenne a hangja is. Egy ideig