Sziasztok!
Tündi!
Az végülis nem vészes ár. Mi a főúton lakunk Ráksokeretn, a Sáránd és a Torzs autca között. Sajnos nem otthonról netezek, hanem a munkahelyemről. Októberben volt 3 éves a lányom, 2 éves kora óta dolgozom. Majd talán jövőre szeretnénk kistesót, ha addig összejön a ház bővítése, mert most nagyon kicsi.
Én úgy tudom cska a T-kábel van ott nálunk, legalábbis a férjem ezt mondta. Mi Kőbányáról költöztünk ide, ott a tvnetwork volt, ami szuper volt, olcsó és nagyon gyors, nagyon meg voltunk vele elégedve, de itt nem szolgáltatnak sajnos
Legalábbis kábelen nem. Úgyhog ymi valószínű maradunka T-Kábelnél, de eddig nem fizettük elő, mert még össze sincs rakva a számítógépünk (októberben költöztünk ide). Talán most már lesz hely összeraknia napokban.
Én a mostani dokim mellett úgy döntöttem, hogy az éves rákszűrésnél magától mondta hogy a mellviszgálat si hozzá tartozik a rákszűrűshez, és ha kértem simán elküldött ilyen típusú UH-ra is. Na ezzel nálam nyert ügy evolt. A családunkban sajnos nagyon gyakori az ilyen betegség
, és az összes addigi orvos nem hogy magától nem viszgált, de még kérésre sem, ha pedig UH-ra kértem beutalót húzták a szájukat. Közben meg papolnak a megelőzésről.
Én a lányom Újpesten szültem és ott sem lehetett szülésznőt választani. Szóval ez annyira nem zavar.
Manó