Sziasztok,
masodik kisfiam a Szent Imreben szuletett Urban drno segedletevel masfel eve.
Elmentem egy szulesznos eloadasra kb. felidos terhesen. 6 szuleszno jott ossze es annyi erdeklodo,hogy kette kellett osztani az embereket es szulesznoket egyarant.
Egyikuk rogton szimpatikus lett,levett a labamrol a humoraval es beszelokejevel.Most mar tudom,hogy nem ezt kellett volna figyelembe vennem. Nem irom le az illeto nevet,a tovabbi mondokamra valo tekintettel,de ra lehet jonni,feljebb irtatok,hogy a" nagy kedvenc".
Eloadas vegen odamentem hozza,h elvallalna-e a szulesemet,megjegyzem, harman mentunk oda ugyanazzal a szulesi datummal.Azt mondta,hivjyk fel ekkor es ekkor. Megtettem,gondolom a tobbiek is. Habozott a telefonban egy kicsit,mondvan,igen sokat bevallalt mar. De konkretan nemet nem mondott,hanem megint csak,hogy egyeztessunk par het mulva. Par het mulva elvallalt.
Szabadsagarol a szulesem elott 1 hettel erkezett vissza,akkor beszeltem vele eloszor a terveimrol.
Egy csutortoki napon,mintha megerezte volna,felhivott,hogy mi ujsag. Mondtam,hogy valami alakulgat,ossze-vissza fajdogalok. Aznap meg ketszer felhivott,ez becsuletere legyen mondva. Kert,ha barmi van,hivjam. Aznap nem tortent semmi,de masnap reggel 8 korul mar tudtam,hogy itt a nagy nap. Felhivtam,erre kozolte,hogy O NEM ER RA!!!!!!!!!!!!!!!!
Hat ilyent meg nem hallottam!! Szabadkozott,hogy valami eloadast tart du.3-kor es arra keszul es ideges miatta! EN is ideges voltam a szules miatt! Probalta menteni a helyzetet azzal,hogy megkert egy ugyeletes szulesznot,hogy vallaljon el.
Valojaban az elso ledobbenes utan mar nem ertem ra foglalkozni az egesszel,lekotott a kisfiam erezheto erkezese. Az o altala mellem rakott szulesznonek a nevet se tudom,mintha ott se lett volna. Szerencsere a ferjem vegig mellettem volt,potolta a szulesznot,a lenyeg,amit el akartam kerulni,az a gatmetszes volt. Nemhogy gatvedelem nem volt,hanem sajnos csaszarmetszes lett a vege. Errol senki nem tehet,sem orvos,ssem szuleszni,sem en,igy alakult. Nagy volt a kisfiam es nem volt mas valasztas.
A doktornonek is a fent emlitett eloadason kellett volna reszt vennie,a fulem hallatara mondta le miattam es egy masik kismama miatt. Ja es a fiam delre megerkezett.
A valasztott szulesznom 2 nap mulva pironkodva megjelent a szobamban,iszonyuan zavarban volt,mondott vmit,mar nem tudom,mit es mar ott se volt.Egett a feje,az latszott rajta. Jogosan.
Ezt a "serelmemet" mar masfel eve le akartam irni,csak mindig visszatartott az ,hogy barkire is rosszat mondjak. Csak okulasul irtam le. Nem azert,hogy a fent emlitett holgynek valaki be ne doljon,hanem hogy nagyon jol gondoljatok meg,kit valasztatok. Eloszor beszelgessetek el vele,aztan kerjetek fel.
Egyebkent ,mint mar irtam, az ott levo szulesznonek a nevet se tudtam. ez lehet,hogy szegyen,de jol megvoltunk nelkule.Hozza kell tennem,nem a szules kezdeti szakaszaban kerult sor a mutetre,hanem szinte a legvegen,nagy sietve,tehat lett volna ideje tenykedni,ha akar.
Szerintem,ha van mellettetek valaki,mondjuk a parotok,akkor nem erdemes szulesznot fogadni. de ez csak az en velemenyem.
Egyebkent a doktornot megkerdeztem annak idejen,kit ajanl es o sem mondott konkret neveket. azt mondta ,ram bizza,neki mindegy,ugyis ra fogok erezni arra,ki nekem a legjobb. Amikor kesobb mondtam,hogy ki lesz,akkor elegedett volt,azt mondta,nekem valo. Hat,beletrafaltunk...
Egyszer vegre ki akartam irni magambol,mert persze a szules utan volt idom gondolkodni,mi is tortent. Hogy cserbenhagyott-ugy ereztem.
No,de most mar mindegy. A lenyeg akkor a doktorno szaktudasa es tapasztalata volt es hogy megmentett mindkettonket. A szuleszno szemelye teljesen eltorpult abban a helyzetben.
Remelem,nem bantottam meg senki szulesznoparti erzeseit iromanyommal. Azert maradjon toretlen a bizalmatok,biztos sikerul megtalalni a megfelelo embert,aki mellettetek lesz a nagy napon!!!!
Ja es a Szent Imre szuleszete naggggyon jo,noverek es csecsemosok kedvesek,segitokeszek,jol ereztem magam,nem volt bennem folyton rossz "korhazi" erzes.
Jo babavarast es szulest kivanok mindenkinek,
bocsanat,h ilyen hosszut irtam.
Inimma