Szia Duckylion!
Én is a Timmermatól mentem át a Sára dokihoz, és nagyon meg voltam elégedve vele, jól döntöttem. A terhességem felénél mentem át hozzá, normálisan fogadott, és utána lelkiismeretesen csinálta végig a terhesgondozásomat, és a szülést is. Tényleg nem a pénzre hajt, nem mond konkrét árat. Én a Timmermannál a törõdéssel nem voltam megelégedve, futószalag volt az egész vizit, pedig magába jártam hozzá, semmi nem tudtam megkérdezni tõle, mert mire feltettem volna a kérdéseimet már kint is voltm a rendelõbõl. A sors fintora, hogy amikor mentük szülni, pont õ volt be este ügyeletben, és meg sem ismert, csak késõbb látta a saját nevét a kiskönyvem elején.
Sára doki: nagyon sokat foglalkozott velem, volt, hogy szabiról visszajött és már a vége felé jártunk, és rákérdezet, hogy hogy vagyok, minden rendbe -e...stb. Ilyet sem szoktam nagyon hallani. Timmerman meg meg sem adta a számát soha (nem mintha hívogatni akartam volna, de azért volt két olyan esett a terhességem alatt amikor jó lett volna elérni õt). Sára doki a szülés után is benézett hozzám, megnézte a gátsebemet...stb. És én csak a szülési utánai 6 hetes kontrollon adtam neki a pénzt. Szóval csak ajánlani tudom.