kisbeeka: örülök, hogy minden okés volt az uh-n.
nálunk ma volt egy rohanás (má' bocs, hogy most ide írom) a bőrgyógyászatra az Ábel kukija nem volt valami szép. vagyis már hétfőn elmentünk (az Örsre) ott közölték, hogy csak előjegyzésre tudunk bemenni. jó, hazamentünk, felhívom, mondja a nő, hogy júli...blabla, mondom neki, július? de hát most lett pötyis a fiam kukija, várjak egy hónapot? vagy másfelet, mert tulképp nem is tudom mikorra adott volna időpontot. O.o
na mindegy, elvileg ha valaki korán odamegy, akkor bár várni kell, de bejut. végül is nem vártunk sokat - kb. 1 órát -, de baromi eleven volt a gyerkőc.
volt ott egy nő, aki két hónappal ezelőtt jelentkezett be.
basszus hogy lehet várni ennyit egy bőrgyógyra? hát ez nagyon durva. tudom, hogy ez megy az eü-ben, de mindig arról papolnak, hogy a bőrgyógyos dolgokkal azonnal rögvest doki. hát nesze...
és az a kemény, hogy csak egy dokinő van.
anno a sotén nekem sem lett volna kötelező az a vérvizsgálat, amit erőltettek, nem is csináltattam meg. azt tartottam pofátlan dolognak, hogy mindezt tényként közölték, nem, mint egy lehetőséget.
dobibea: szia! ott nagyon sok doki van, nemtom jársz-e az Örsre, vagy magándokinál intézed majd a dolgokat? mert az örsön van 4 doki, akik az uzsokiban is vannak. a többi dokiról nem nagyon tudok, ha van időd olvass vissza régi 2009-es 2010-es fórumokat, ott írnak a dokikról. én most a Mecsérhez járok, róla jókat mondanak (az elsőt nem nála szültem), bár még csak kétszer voltam nála.