Sziasztok!
Bocsánat, bocsánat, hogy így eltűntem megint...
Nálunk zajlik az élet nagyban!!!
Szandra, talán te kérdezted, hogy mi lett a kicsi, hát nálunk három fiú van
a legnagyobb a férjem első házasságából, ő most lesz 16 éves, az én nagyobb fiam 3,5 lesz, a kicsi pedig vasárnap lesz 5 hónapos
Nitácska!!!
GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!! nagyon szupi hírek vannak!!!
Nagyon szép neve lesz a lányotoknak! Sok-sok fotót kérünk majd légyszi!!!
Meg hozok én is képet a fiúkról
Azóta én eladtam az autómat, a lakásomat, még eladó a párom autója, és veszünk egy nagyot, meg keresünk egy házat is magunknak.
Addigis albiban lakunk, (egy élmény volt három gyerekkel költözni, és még egyszer vár ránk...) elvagyunk, megvagyunk
Bencével (ő a legkisebb) voltunk kórházban most márciusban, egy hetet, mert hörghurutos, Botondkám kruppos, úgyhogy a párásítónk állandóan megy, a ventolin és a flixotide bekészítve a babyhaler-be, anya meg frászban, ha egyik is elköhögi magát...
Most azt mondták Botondnak, hogy nézzük meg, allergiás-e, ha nem, akkor nyáron kiveszik az orrmanduláját... remélem, valamilyen módon előrébb lépünk, mert egyelőre idén nem járt még egy hónapot összesen bölcsibe. Megy három-négy napot, utána két hétig itthon van. Ez nem normális szerintem....
próbálok gyakrabban jönni, de a fiúk néha úgy befoglalnak, hogy még mosogatni sincs időm.. most kivételesen mindkettő alszik, így gyorsan idelopóztam a géphez, hogy visszaolvassak kicsit...
és jöjjek szólni, hogy még megvagyok.
Szép napot Mindenkinek itt a jó időben végre!