Wish,
Balázs haját annyira irigylem, olyan édes
Alma, sütőtök szerintem nem hajt hanem fog
Beba-t iszunk, eddig HA1 estet, most HA2est.... a védőnő azt mondta hogy nem lehet attól a gond, igyunk Normaflore-t...ugyhogy most azt iszunk...
Igazából nem az volt a bajom hogy hasmenésünk van, hanem összességében rengeteg a kaki, szinte minden pelusban van, amikor eddig 1-2 volt naponta... A gyümis meg a répás kakikat fel lehet ismerni, azok szépen egyben vannak, a köztesek meg az anyatejes/tápszeres kakik, csak tényleg az volt az érzésem hogy több jön ki mint amennyi bemegy
Most kicsit jobb a helyzet, éjszaka nincs több kaki, de reggelre most is van, 6 körül...Kicsit előrébb is hoztam az evést 10-re és fél 1-re, aztán a tápiból is inkább kevesebbet adok egy kicsit....remélem hozzászokunk a kajákhoz előbb utóbb és nem lesz baj....A gyümit imádja Viki, de valahogy a krumpliért nem rajong....pedig Máté mindent krumplival evett....milyen liszt/dara is az, amivel szoktatok még sűriteni ? Rizsliszt, vagy mi is ?? Ki fogom próbálni, mert a sütőtök almából szerintem nincs túl sok kalória bevitel ebédre...
Hajni,
Nálunk most egész jó a helyzet, tegnap kimondottam puszilgatta Máté Vikit -igaz hogy előtte 3 napig nem látta, mert a nagyszülők hozták-vitték oviba és náluk volt szombaton is, igy lehet hogy már hiányzott neki
Ma reggel meg az ölébe ültettem Vikit mikor fogat mostam....cukik voltak....
Szerintem kicsit erőltesd a mászást Blankánál, az nem jó ha kimarad.
Viki mostanában állandóan ülne, persze még sokszor elborul, de ha beteszem az ágyába mert valami dolgom van az emeleten, akkor üvölt.... igy a gyerekülésben hordozom állandóan, hogy lásson...ez már a szeparációs dolog ???
Ő is próbálkozik a négykézlábbal, a feneket térdet már jól tolja fel, csak a karral nem birja még magát felnyomni.
Kriszta