Vali!
ne haragudj hogy csak most írok neked,de elég ritkán szoktam ide jönni,így csak most olvastam amit írtál nekem.
Elsőnek szeretnék gratulálni az ikreidhez,hát nem hiába,jó dokihoz jársz
A leveled nem jött el nekem,nem tudom hogy jó címre küldted e?
gy_sz@freemail.hu ra próbáld meg,bár gondolom ide küldted.
Azért válaszolok ide is neked.
Nekem császárom volt december 17-én egy kislányom és egy kisfiam született a 36. héten.Azt hozzáteszem hogy én bent feküdtem a 30. héttől mert kinyilt 1 ujnyira a méhszájam és a császárom is nagyon hirtelen volt mert elkezdtem vérezni és végül majdnem 4 ujjnyival opráltak.
Mi tudtuk előre hogy császár lesz mivel egyébként is nagyon féltettem a piciket mert nagyon nehezen jöttek össze (5.lombik
)és ráadásul a kislányom faros volt végig.
Azt hiszem nem panaszkodhatom mert egy hónappal hamarabb születtek 2500 és 2300 grammal.Az ötödik napon már otthon is voltunk úgyhogy a szemtestét már itthon töltöttük,azt hiszem szebb ajándékom nem lehetett volna!!!
Baba-mama szobában voltam igen és nagyon jó volt,én már a második napon kikértem mindkettőt egész napra.Az nekem nagyon rossz volt mikor este elvittték őket mert szinte egy percet sem aludtam.Reggel meg mikor kihozták őket,együtt durmoltunk hárman az ágyban
))
Nem választottam szülésznőt,császárhoz nem szoktak de szerencsémre éppen az volt akit a legjobban szerettem és ő volt velem a műtét előtti felkészítésben.Engem már jól ismertek mert a Gergőnek mindig leesett a szívhangja és naponta 2x!!!!!jártam CTG-re végig.
Nekem igazából semmi rossz tapasztalatom nem volt,nagyon jól érzetem magam.Az viszont igaz hogy lent a nőgyogyin sokkal de sokkal aranyosabb nővérek vannak.De fent már szerencsélre csak pár napot töltöttem.A csecsemősök is aránylag rendesek!
A picikéim szombaton lesznek 4 hónaposak!Húú hogy megy az idő.
Egy jó tanács,hogy amig nem szülsz pihenj pihenj amennyit csak tudsz mert utána egy perced sem lesz,az eleje nagyon fárasztó de persze megéri!!!
Egyenlőre ennyi,ha van még kérdésed akkor írj mailt.
Szia!
Szilvi