Picit eltűntél, átfutott az agyamon hogy korábban jött a kismanó,de akkor nem:)
De jó, megvetted?
Én még nem vettem de jövő héten megveszem.
Miket vettél? Múltkor küldtél egy linket, azokat vetted meg?
Na és gyógyszertárban mennyibe kerülnek kb. ezek a bogyók?
2 hét múlva? valahogy nekem is ez a megérzésem magammal kapcsolatban.
Kíváncsi leszek
Na jó ha minden ok. Nem mondták hogy látnak "fájásokat"? Nekem nem NST lesz hanem CTG, hétfőn megyek,tök izgi
Igazából már nekünk is megvan minden, annyi hogy cumit,mellszívót kell fertőtleníteni. Utóbbi nem biztos hogy kell rögtön,de előbbit mindenképpen jó vinni a kórházba, mert 4 barátnőmből 3 úgy járt, hogy kórházi cumiból kaptak pótlást, mert kevés volt a tejük az elején és szájpenészt kaptak a gyerkőcök. Szóval nem árt a saját cumi és akkor abból adnak neki enni. Tényleg, Te tudod mit adnak a kórházban? (ruha, pelus,stb?)
Alig férnek el a cuccok 1 táskában
Durva
Hű jövő hét nekem is zűrös. Ctg,másnap vérvétel és igen, szeretnék menni du. a szülésfelkészítőre is a kórházba és még ki tudja mi lesz. Igen, addig menj amíg tudsz, de azért messzire nem nagyon tanácsos
Kolléganőim rendesen kiakadtak hogy 9 hónaposan bemegyek Pestre miért nem pihizek itthon
Igen, apás szülést szeretnénk. Jó hogy mondod! Nem hallottam erről. Mindenképpen kérek csekket.Már csak ezért is elmegyek kedden, bár a párom nem valószínű hogy odaér, max. a végére hátha lehet szobát, szülőszobát látogatni.