Sziasztok!
Peni!
Ha gondolod, megadom a mobilszámom, és akkor küldhetnél üzit, ha megszületetett a babóca, és már "ráérsz"
Mona!
Írj te is egy kicsit magatokról, hogy vagytok, Dani mit csinál már?
Panda!
Máté is biztos nagyon aranyos lehet, ahogy próbálkozik az állással!
Kanapé???
Mi nemrég vettünk magunknak és anyukáméknak is szerintem nagyon jó áron garnitúrát! Én győri vagyok, és itt van egy XXL bútorház nevű hely, ahol xxl mennyiségben van minden a szövettől, a szuper minőségű textilbőrön át a valódi bőrig!!!
Asszem még Fehérváron van egy üzletük, és ennyi, de legalább nem külföld, nem? Szerintem érdemes lenne megnéznetek, nagyon kedves a kiszolgálás, kiszállítják, még akár daruval is beemelik, ha csak úgy lehet. Ha Győrbe jöttök, akkor még 5% kedvezményt is el tudnék intézni nektek, mert van egy erre való kártyám, amit ebben az üzletben is lehet használni!
http://www.xxlbutor.eu/termekek.php?page=sarg
Ez a honlapjuk, de itt csak a bútorok töredéke látható...
Sok szerencsét a keresgéléshez!!
Még egy ötlet!
Tehetnénk fel mindannyian a gyerekekről egy pár képet, jó lenne látni őket, nem?
Anna rohamos tempóban fejlődik. Karácsonyra kisasztal-széket, és kiskonyhát kapott, erről szól az egész napunk
Egész nap csak eszem a főztjét...
Az elmúlt egy két napban elkezdett igékkel beszélni: kinyit, felrak, bemegy, halkíts, alszik, repül, stb. nem is tudom felsorolni.
Néha kéri, hogy csomagoljam ki a pocit, és mondja: öcsi, tente, szopi
Simogatja, puszilja, odanyomja neki a takaróját.
Na most csak ennyit, mert reggelizik a kisasszony!
Írjatok!