Flake!
Budapestre jársz magánrendelésre? Mert az tényleg közelebb is van, és gondolom így olcsóbb is a várandósgondozás.
Telki nagyon megemelte a díjakat, de mi ezt régebben elhatároztuk, készültünk, félretettünk, na meg egészség pénztárazunk is. Nem nyaralásra költjük, hanem most szülésre
( Bár nyaralásra nem is költenék ennyit...)
(És) szerencsére (bár látom, hogy sokan olvassák ezt az oldalt), én sem itt, sem máshol nem találkoztam előítéletes véleményekkel.
Néznek az emberek, hogy mi az a Telki, de bővebben nem is kérdeznek rá...
Szerencsére nincsenek jóakaróim
A mi tapasztalataink után a nővéremék is Telkire gyűjtenek, bár nekik még nincs is úton a baba.
És nem a "szállodai szintű kiszolgálás" miatt éri meg (amire sokan gondolnak), de az az emberséges hozzáállás, amit a nők, párok, babák ebben az érzékeny életperiódusban Telkiben megkapnak kivétel nélkül minden!!! jelenlévőtől, nekem és a férjemnek minden pénzt megér. Mert tudjuk, hogy ez milyen jót tesz a babáknak és a mamáknak.
Én így látom, és azt is tiszteletben tartom,elfogadom , ha más máshogy látja, máshogy csinálja.
Dúlaként is hallom, látom és tudom, hogy a nők mennyire kiszolgáltatottak a kórházi szülésekben, a kórházban töltött napokban a legtöbb helyen és a legtöbb esetben, tisztelet a kivételeknek.
És ha már nem teheti meg mindenki, hogy Telkihez hasonlót válasszon (főleg mivel nincs is belőle nagy kínálat), legalább dúlaként megpróbálok olyan légkört teremteni a kismama körül, amely a szülés óráiban és az első napokban, hetekben egy biztos érzelmi burkot jelenthet nekik.
Na de ennyit Telkiről meg magamról!
És a Pocaklakód???
Már érzed a mocorgását? Mikortól érezted, ha igen?
Én már nagyon várom, de nem jobban mint Annácska, ő már minden nap ráteszi a pocimra a kezét, és alig várja, hogy a kistesó rúgjon a tenyerébe!
Nálatok a nagytesó?
Mennyit ért meg a tesó érkezéséből?
Várja?
(és lehet már tudni, hogy fiú vagy lány?
)
Szép napot!!