sajna mi szarul alszunk éjszaka, vagyis ő alszik, de sokat tekereg, így én nem alszom tőle.
mostanában kínomban már kiveszem magam mellé, úgy picit nyugisabb, akkor tudok én is aludni.
ami nagyon durva most nála, hogy iszonyat anyás, de nagyon-nagyon, ha észreveszi, hogy nem vagyok az 1 méteres körzetében, már vonyít, ha egyedül vagyunk, csak úgy tudok tenni-venni, hogy ő közben fogja a gatyámat és jön velem. tök izgi volt így sütni pl.
de néha bőg, hogy vegyem fel. (ezzel nagy csaták vannak, mert sokszor csak az ablakdíszeket akarja büngyürgetni).
tőlem, ha épp fogom, nem nagyon lehet elvenni, ha anyós itt van segíteni, úgy kell megszöknöm, olyan keservesen tud sírni, ha elveszik tőlem, hogy nem igaz.
ami pozitív, hogy az apjához is eléggé ragaszkodik.
ma voltunk pizzériában, nem maradt meg a seggén, sajna a kaját is elég sokára hozták ki, bár amilyen kedves a pincér, megbocsátottuk :]
letettem, na onnantól spuri mindenfelé, az emberektől zavarba jött egy ideig, szerencsére kevesen voltak, de a végén beleborult egy lány ölébe és simogatta a combját. a kis hamis.
és még most is zenemániás, mondjuk nálunk állandóan szól valami, jöhet bármi - bár azért szelektálunk rendesen -, de a múltkor otthon kapcsolgattam a tv-t, erre szembejött valami muzsika tv, elkezdte rá rázni a rongyot, najó, vártam egy picit, de utána sürgősen továbbnyomtam.
és bár a tv csak este megy, de olyan reklámőrült, hogy hihetetlen, már megismeri a szignált, és vannak félős reklámjai (az a szájvizes, amiben olyan hülye fejeket vág egy faszi), és persze kedvencek - az a hörcsögös, macskás, sose tudom mit reklámoznak, mert leragadok a hörcsögöknél
. de ami jó, hogy ekkor ki tudok menni pipilni, vagy nyavajgás nélkül egy pohár vízért, vagy minden olyan tevékenységet végezni, ami belefér a cirka 3-4 percbe.