Szia Kozsu!
én is ott szültem a kisfiamat, és nemsokára a kislányomat is
én csak dícsérni tudom, gátmetszés nélkül megúsztam, nagyon jó gátvédelmet csinált a szülésznő! pedig nem volt kicsi a fiam mert majd 4 kiló és 59 centi volt, igaz sok minden rajtad is múlik,hogy mennyir "fogadsz " szót a szülésznőnek, nekem is mondta, ha a végén mikor mondta,hogy ne nyomjak akkor nyomok repedek rendesen............szóval sok mindenen múlik!
én homeopátia pártoló vagyok, olajat málnalevél teát bogyokat is szedtem, nem tudom mennyire segítettek, de megúsztam a gátmetszést, szóval megérte!
szerintem nyugodj meg, van pár barátnőm aki ott szült de egyiknek sem csináltak gátmetszést, és nem is repedtünk!
nagyon odafigyelnek már a gátvédelemre,mindent megtesznek, ha meg van fogadott szülésznőd akkor még jobb!
én az elsőnél nem fogadtam, de most fogok, tutira megyek már!
szülésznőt nem tudok így kiemelni, mindenki mást dícsér igazából mindegyik a gátvédelemre megy szinte!
én az elsőt Fantha Zsuzsánál szültem, nem volt megfogadva, de csak jókat tudok mondani róla és csak dícsérni tudom ,minendt megtett értünk!
most a barátnőm, szülésznőjét fogadtam meg, őt is nagyon dícsérik ő Csizmadia Erika, barátnőmnek is barom,i jó gátvédelmet csinált pedig a kisfia arctartásos volt! így remélem most is minden rendben lesz!
Igazából először Zsuzsát akartam, de ő félig magánosította magát nst ügyileg és anygailag nem ment:(
de erika is baromi szimpi kedves ügyes nő!
a lényeg,hogy időben válassz, mert a jó szülésznőket hamar "elkapkodják"
sok sikert!