Boboka
Nevetni fogsz. Manócinak hívjuk.
A történet a következő:
Amikor a párom megismertem tudtam, hogy ő az a férfi akinek gyereket fogok szülni. Ő is így volt ezzel. Jött is a kis csöppség. Iszonyatosan kislányosak vagyunk, én is ő is. A doki egészen 26 hetes koromig azt mondta kislány. 2 lábbal jártunk a föld fölött a boldogságtól. Minden kislányos lett nálunk, tündérkés kiskabát és hasonlók. Aztán gondoltunk egyet és elmentünk 4D- s ultrahangra, és ott közölték, hogy haránt fekvéső nem lesz videó, de azt az egyet megtudják mondani, hogy kisfiú.
Bármennyire is nemszép dolog, de egy világ omlott össze bennünk. Együtt sírtunk itthon, napokig beszélni nem tudtam róla, csak sírtam. Aztán erőt vettem magamon, kiválogattam a ruhácskákat, és elfogadtam, hogy kisfiam lesz.
Julianna lett volna a dédnagymamám emlékére.
A baj ott volt, hogy nem éltük volna magunkat bele, ha nem mondja vagy 3- szor a doki. De így...
Mivel nem volt fiú nevünk, gyorsan gondolkodni kellett, de nem tudtunk megegyezni apával. Én Dánilet szerettem volna, apát is így hívják. Neki nem tetszett. Édesapja istván, aki már szintén nem él, és az ő emlékére lett a második neve István, de az első még mindíg nem volt meg. Aztán apa döntött, Kristóf lesz. Én azért mentem bele, hogy legalább ha nem kislány akkor hívják úgy ahogy ő akarja. Ezért én csak Manócinak hívom. De ha rá kell szólni akkor hangosan KRISTÓF!
Mostmár tudom, hogy az egészsége a legfontosabb legyen bármi a neve. És annyira szeretem, hogy 10 lányért sem adnám oda.
Egyébként jó az elgondolásod, válaszattok majd a férjeddel úgy, hogy egy tetszen neked, egy meg neki.
Nekem is frontérzékeny a heg, sőt a gerincem is. Nekem még mindíg fáj néha, de neek mnagyon nehezen tudtak beszúrni, már azt mondtam hagyjanak, felállok és megyek haza.
A vágás nagyon alól van. Ezen még nem is gondolkodtam, hogy feszülne e. De épp minap néztem szinte már nem is látszik. Látod nekem 8 hónap telt el, szerintem kivül nem lehet baj.
Én a google- ban kerestem rá, de nem nagyon találom. Ha gondolod apával jövőhéten bescanneltetem, és elküldöm neked.