Berni
Mi 1 évesen már terveztük a kistesót, el is mentem dokihoz, hogy rábólintson, aztán közölte velem, hogy van egy cisztám. Várni kellett 3 hónapot, hátha elmúlik, de nem így lett. Most 1 hónapja vagyok túl a műtéten, sajnos 1 petefészkem oda lett, mert teljesen "megette" a ciszta. Közben dokit és kórházat váltottam, a Bajcsiban műtöttek és ott is fogok szülni, ha lesz kistesó. Kicsit kiakadtam, mert ez a ciszta olyan fajta volt, aminek legalább 3 év kell, hogy ekkorára megnőjjön és az előző doki nem vette észre, ráadásul szét akarta vágni a hasam a császár metszés mentén, a Bajcsiba pedig megoldoták laparoszkópiával, ami így is nagyon sz@r volt, az ellenségemnek nem kívánom, a császár kispiskóta volt ehez képest.
Most gyógyulgatok, aztán 1- 2 hónap múlva próbálkozunk, bár egy perefészekkel kisebb az esélyünk, de azért megpróbáljuk.
Hát velünk ez van!
Bölcsibe nekünk nincs lehetőség menni, mert nincs. Ezért lenne jó a kistesót összehozni, mert akkor én terhesen mennék betegre, apa meg igénybe venné a gyest. De majd meglátjuk mit akarnak odafent. Amúgy nem tudom mi lesz, mert a gyesből nem élünk meg, mennem kellene akkor dolgozni, de Kristófot nem tudom hová tenni.
Nálatok mizu etéren? És tesó?