Boni, milyen védelemmel volt ellátva az autó? a miénk csak immobilizeres volt, azt hittem, elég
most már tudom, hogy immobilizeres autókat könnyen lopnak
a biztosítóhoz is be kell jelentenetek 2 nappal legkésőbb a lopástól.30 nap után meg megszűnik a nyom. és rá 60 napra kapjátok a pénzt asszem.
mi nekünk egy éve lopták el, aózta vitatkozom a biztosítóval.
januárban aputól örököltem a fél autót, másik fele anyué, de tesóm örökösödési pert indított ellenem és H ellen és unokaöcsém ellen, így nincs rendezve az autó tuljoga, így biztosító nem fizet.holott nincs jogszabályi rendelkezés egy nem rendezett tuljogra így most egy per nővérkémmel egy vita a biztosítóval.
H jól van, kopkop.
1. beszél megállás nélkül
2.kétnyelvű
büszke is vagyok rá, mert elhatárolja a nyelveket
3.egyedül eszik, iszik pohárból
4.rosszcsont
5.imádnivaló
6.minden dögönyözésben benne van
7.teli van kék foltokkal, pedig nem is verem
esik-kel-esik
8.ugrál, rohan, egyedül úszik 2 karcsapást
9.mondókázik, énekel (két nyelven)
10. nagyon erős (valszeg az úszástól)
11. szept 1 óta 1 hetet hiányzott csak a bölcsiből
12.imádja a bölcsit, a csajok szerelmesek belé, mindenki őt emlegeti
13. fegyelmeznem és büntetnem kell már, mert feszegeti a határokat, de utána mindig bocsánatot kér azaz megérti, h valami nem jó, nem szabad, néha el sem kell jutni a büntetésig
14. babytv és teletubbies mániás
15.imád szerepjátékozni (sütés, boltozás, babázás és persze fiús játékokat is, direkt akarom, hogy lányos játékokat is ismerjen meg)
12,5 kg és 89 cm volt 2 évesen.
én:
1.megvagyok
2.dolgozom
3. rengeteget dolgozom
megyek 6kor jövök 6kor vagy 7kor, nem látom a gyereket csak este
DE legalább van pénzünk
4. egyhez ragaszkodom, péntek du én megyek érte és heti 1x usziba én viszem, hétvége együtt 3asban
5.babaprojekt még 4 évet várunk
6.35 kg-ot leadtam, még 10 hátra van, na ez kemény, mert 3 hónapja nulla ment le, ez a neheze.