Sziasztok!
Azt hiszem belevágok a közepébe, kicsit idepofátlankodtam hozzátok, de azt hiszem én még nagyon előtte állok amin Ti most keresztülmentek, vagy mentetek. A segítségetekre lenne szükségem.Lennének kérdéseim.
Nekem két vetélésem volt az utóbbi másfél év alatt, és már három orvost "elfogyasztottam", de eléggé csalódott vagyok, nem igazán törődtek a problémám kiderítésével. A legutóbbi dokimnak kétféle gyogyiról én kérdeztem rá, erre ő, hogy ezt nem is mondta, pedig a hasonló kórtörténettel rendelkező nőknek szokta?! Szerintetek?
Most ott tartok, hogy gondolkodunk valamelyik Kaáli intézeten, hátha tudnak segíteni. Tapolca vagy Győr jöhet szóba a lakóhelyünk miatt. Lenne egy csomó kérdésem, mégha hülye kérdések is, segítenétek?
-Ti hogy keveredtetek oda, csak a doki utalhat be, vagy magamtól is felhívhatom őket?
-Ha igen, akkor kb.milyen hamar kaptatok időpontot?
-Mennyire alaposak a kivizsgálások, csak azért mert én még mindig nem tudom igazán, hogy miért vetéltem el, egyszer sem kapartak meg, nem tudom, hogy ez okozhat e valami gázt, esetleg a megtapadásnál?!Csinálnak átjárhatóságit?
-Mennyi idő alatt érhetek el az első kivizsgálástól az esetleges megtermékenyítésig, vagy ....?!
-Utána ott még felügyelik az embert?Ultrahang satöbbi?!
-Körübelül mennyi pénzzel kell számolnom?Már valamennyit félretettem rá, de nem igazán egyszerű, mert mindig jön valamilyen váratlan kiadás, de gondolom mindenkinek
((
-Lehet orvost választani, vagy akihez éppen kerülsz?Ha lehet tudnátok valakit ajánlani?!
Most hirtelen több nem jut eszembe.
Elkezdtelek benneteket visszaolvasni, csak nagyon sok így az info, aki már babás gratulálok, aki még nem, azoknak minél előbb pocaklakót.
köszi előre is