Sziasztok, örülök, hogy meséltek.
Andi, nem egyszerű ez a diéta, de legalább az alakodra is figyelsz. Én most is ugyanannyit híztam a terhesség alatt, s bár kicsit nagyobb is lett Lacka, mégis sokkal több maradt rajtam....
Erről persze csak én tehetek és maximálisan tudom, le fogom adni, mert botrányosan érzem magam, de ez van. Mondjuk az nem jó, hogy kényszerből kell így enned és nem a Te döntésed...
Köszönjük a kérdést, mi remekül vagyunk. Lacka nő, mint a gomba, lefordulok a székről, ha arra gondolok, 2 nap és már 1 hónapos............ Nagyon nyugodt baba, eszik, alszik, egyre többet van fent persze, de még mindig az álommanók a nyerők. Ez persze egy nagy furcsaság is nekünk, hiszen Dórim szöges ellentéte volt. Nagyon jól hízok, egy hónapos korára közel 1 kilót hízik. Tejem több van, mint volt, s bár ma nem volt akkora étvágya, de ma sem kellett pótlás, sőt, 70 ml-t fagyasztottam is. Dórim mellett nem tudtam mi az, hogy fagyasztani.... Dóri tündér, és éppen most persze Apás, mivel vele van a legtöbbet. De ahol lehet, Vele vagyok, így ma este úgy alakult, hogy én fürdettem és fektettem, olyan jó volt. Már nagylány, lehet vele bújni.... És mi eleve olyan család vagyunk, hogy bújuk, puszilgatunk. Így fürdés után összebújtunk a hintaszékben, Ő rám feküdt, puszilgattam, simiztem, ölelgettem, dünnyögtem hozzá, Ő meg hallgatta és ha kellett, válaszolt.
Majd ment az ágyába, mese, puszi és alvás. IMÁDOM....
Utána jött a kicsi, aki addigra megfürdött az Apjával és csatlakozott rám. Most arra várok, hogy elaludjon, mert most bezzeg túlette magát, így jön vissza a hami kicsit, na meg fáradt és szenved, hogy elaludjon. De most törekszünk arra, hogy ne rontsuk el az altatását, így az ágyában van, ha kell, megyünk, de nem ringatjuk álomba stb. Cumival próbálkozunk, bár ki-ki potyog, lehet, Ő sem lesz nagy cumis.
Mi amúgy hála ég, megtehetjük, hogy külön szobában altatjuk a gyerekeket. Így mindenkinek megvan a maga birodalma. Nekünk ez már anno Dórival is bejött, az elejétől fogva a saját szobájában aludt. Lacika is. Persze az 1 hónap alatt be-be csúszott egy pár olyan hajnali etetés, amikor jól esett az ágyban fekve etetni. Így persze itt is ragadt. De ez már hajnali 5-6 körül volt.
Amúgy meg elvileg Lacika olyan 9 felé alszik, eddig stabilan fél 2 felé kelt, de rájöttem, hogy ez valami rossz szokás, mert nem éhes.... Tegnap éjjel nem is vettem ki, hanem kapott egy pár korty vizet és cumit, durmolt még 3-ig. Akkor már jobban evett és utána fél 7 felé kelt. Nem rossz, csak a tartalékaim fogynak. Olyan vagyok, aki kb. 8-10 órás alvással kiegyensúlyozott, ez a kezdeti sok, darabos alvás picit fárasztó, de nem panaszkodok, hiszen édes a kismanóm