@picuriborso:
én is besokalltam attól, hogy folyamatosan ÓRÁKAT, szó szerint ÓRÁKAT kellett válrakozni a MAGÁNrendelésen, ahol sok 15-20e Ft-ot ott hagyott az ember alkalmanként.
Amikor 6-ra volt időpontom, és 1/4 10kor hívtam a páromat, hogy ne aggódj, még itt vagyok, vagy éppen, amikor fél6ra volt időpntom, 8kor még kint ültem, beesett egy "hölgy", és pofátlanul bement mindneki előtt.
Majd amikor szóvá tettem, közölte a párja, hogy hát neki időpontja volt 6ra, csak kicsit megcsúsztunk, és mertem reagálni, hogy tényleg, mi sem jó kedvünkből üldögélünk ám itt fél6 óta.
Rákérdeztem a kedves Dr. Úrnál, hogy nem lehetne, hogy esetleg az recepciós hölgyek telefonáljanak az embernek, hogy ne dobjon el a munkahelyén mindent, hogy a megadott időpontra odaérjen, ha alapból csúszás van? A válasz, nekik nicns rá kapacitásuk. Ja kérem, akkor egy időpontot nem kéne kiadni 2-3 embernek (ugye, hátha nem megy el valameliyik).
Szóval, nekem hatalmas csalódás volt az az egész rendszer, ami ott működik, hiszen egy magánrendelésrőb beszélónk, nem egy SZTK-ról.