Úgy látom sehol senki, de ha már itt vagyok, azért "kijavítom" még magamat, meg írok még pár sort!
Steff!
Javítás: A "De jó lenne" mondatomat az előbbi hsz-ben nem kérdőjellel akartam írni, hanem felkiáltóval, bocsika!
Nálatok Hármaska? Mert mintha régebben lett volna szó róla...
Ren!
Lucára visszatérve, azért nem semmi szegénynek, hogy egy hónapban lesz "minden ünnepe" !
Jól megkapta, de remélem bőségesen kárpótoljátok majd érte!
Rólunk...!
Mira:
Mirának növögetnek a fogai alul-fölül.....a bal oldalon!
Pontosan 11 hónaposan, vagyis vasárnap ELINDULT!!!
Egyik Lányom sem indult el az első szülinapja előtt, hát Ő ebben is kivétel.
Még mindig SZÜRKE a szeme és sötétbarna a haja, mint amilyennel született. Na ebben sem követte a Nagyokat, nem állt be a "szőkék" sorába egy rövid időre sem!
Folyton ki akar mászni minden honnan, szeretne mindent lepakolni és szereti a virágföldet!
Jázmin:
Még mindig Ő a "kisfiam"!
Szerzi a sebeket/hegeket, verekszik, persze csak Adrit veri, Mirának csupán csak szeretetből segít gyorsan leülni a földre.
Göndör fürtjei még mindig megvannak, szeme gyönyörű ZÖLD!!
Menne már Ő is oviba, de ezt "csak" jövőre teheti meg!
Szóval Gabi néninek, az óvó nénijének van még 1 év "pihenője", ami Zizit illeti!
Ja és Neki már kinőtt az összes foga.
Adri:
Na Ő meg már a sulipadot koptatná, ha tehetné!
"Vágja a centit", hogy mikor mehet már végre suliba.
És persze alig várja a "Gólya-hetet"! Augusztus 22-től 26-ig egy egész hétig mennek majd a suliba reggel 8-tól du. 1-ig...ebédet is kapnak.... és ismerkednek a hellyel meg a leendő osztály társakkal, ofővel és lesznek Nekik különböző foglalkozások is.
Jövő héten valszeg elmegyünk és megvesszük a "sulis felszerelést". Húúú, kíváncsi vagyok, hogy mennyibe is fog ez nekem fájni!
Neki meg "hullanak" a tejfogai és jönnek a csont fogak. Az két alsó egyes foga meg a bal kettes már kiesett és ki is nőtt helyette a két egyes új fog, de hogy a bal kettese hova fog jönni, azt nem tudom, mert a két új első elfoglalja az összes helyet...
Na mindegy, biztos lesz valahogy.
Legnagyobb örömére a legjobb barátnőjével egy osztályba fognak járni, úgy hogy madarat lehet Velük fogatni emiatt még inkább!
Folyton próbálja "nevelni" a Kicsiket, de persze Ők nem hagyják magukat!
Más most nem jut az eszembe, úgy hogy ennyi.
Nem írok most addig, amíg nem jön valaki, mert uncsi magammal "dumálni"!
Úgy hogy hajrá!!! Gyertek és írjatok egy pár sort!
Jó éjt és szép álmokat Mindenkinek!