Hello Drágáim!
Ityko, őszinte részvétem....
( Én nagyikám hat éve hunyt el, de még mindig nem tudom elengedni, sokszor álmodok vele, nagyon hiányzik.
Katya, megértem, hogy rossz a kedved. Egy ilyen incidens olyan, mint a tüske, nem tudja az ember csak úgy lesöpörni, rátelepszik az emberre, hiába tudja, hogy nem szabad egy gondolatot se vesztegetni az olyan gyíkokra,mint az a faszi, már gáz, hogy egy izomember ettől érzi magát kemény férfinek, hogy ilyen megalázó alpári beszólogatásokat nyom a kocsiból. Buksisimi!!! (valószínű bunkókámnak a cerkája sem áll fel egyébként a sok szteroidtól, amikor a nagyfőnök, akit a bíróságra elkísért, megjelenik, akkor meg nyüszit, mint egy pincsikutya
)
Nikike, szuper vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
marhára kíváncsi voltam, mi a kánya az a baby einstein sorozat, szereztem pár lemezt tegnap, hát ezt aztán nem kell szalagcímen hozni, hogy tomkrúz babyeinstein programban nyomatja a kislányát, fúj, fúj, ennek csak a neve ilyen fennkölt, jó a marketingje, ennyi, szóvel ezzel nem kényszerítenek egy öthónapost deriválni, én is teljesen félreértettem, mi ez korábban:-))) inkább egy érdekesség, babaszórakoztató:-) Húsz perc egy film, de az se baj, ha nem nézi a gyerek,csak hallja a háttérben.
Képzeljetek el egy klassz, frappáns, babák világába helyezett, nekik készült rövid filmecskéket, a walt disney csinálja. Csupa szín, forma, babajáték szaladgál, zenék, csörgők, kisvonatok. Először megnéztük a Van Gogh programot, hát ez valami haláli (röhögjetek ki, de 29 évesen végigámultam az egészet:-)), és annyira szép képek vannak benne, egymás után jönnek a színek, sárgajátékok, napraforgók, szőke kislány, sárga festék, milliószázezer szép, babának értelmezhető kép. Buborékok, lepkék, csíkok:-))) A legszebb, hogy a végén feljön egy szivárvány, és akkor esik le, hogy a szivárvány színein ment végig (persze babáknak lehet, hogy ez hamarabb leesik, mint nekem, aki azon morcogott, hogy lila meg narancssárga, mé' nem a komplementer színek mennek végig??)
A másik meg, hogy olyan klassz színes játékok vannak a filmen, jönnek-mennek, átmennek a képernyőn. Kedvencem egy állatfarm, ahol a malacka, tehén és társaik fel-le járnak egy lépcsőn, csúszkálnak, mennekkörbe-körbe egy pályán, Sominak meg láthatóan az tetszett, ami egy piros műanyag doboz, megnyomtak rajta egy gombot, és kiugrott egy sárga macska belőle:-)))) ezenkívül a vonat volt nagy sláger, az nagyon lekötötte, de biztos azért, mert ismerős neki, vagy egy körbejáró babavonata, azzal szoktam lekenyerezni, amíg várnia kell melegítésre az etetőszékben:-)))
Lányok, ma nem tudunk ligetezni, de next time, csatlakozunk!!!
Adri, rendeltem - életemben először - a teletáltól kaját jövő hétre, köszi a tippet! tök jó áraik vannak!
Elsijud, az ismerősödnek mikor kell a babacucc? azért kérdem, mert mint minden tárolandót, automatikusan bedobozolva, csomagolva elküldtem a szüleimhez vidékre, nekik van nagy pincéjük, szóval kb. május végén tudom leghamarabb odaadni.
puszi!!!