Sziasztok!
Vera: nem irigyellek az épitkezésért, én a hátam közepére se kivánnék már semmilyen felújitást sem, de sajna lesz még részem belőle. Elhiszem, hogy Marci mellett tényleg nincs semmi időd másra, nekem is ez okoz gondot, mert már állandóan mászna, menne a komppal, ha beteszem a járokába meg ordit. Elére félek a szaladgálós korszaktól, de azt hiszem hamar eljön, mert már stabilan állunk. Ja és mi is fogzunk. Szóval totálisan együttérzek veled!
Éppen gyerekbiztossá próbálom varázsolni a lakást, mert eddig 3x boritotta magára a széket, és mindent lehúz az asztalról, szóval ma jött el az ideje a lakásátrendezésnek.
Kiságyat is teljesen le kellett ereszteni, mert már feláll benne, reggelente már igy ébreszt. Most végre kidölt és alszik, de ha ébren van, csak akkor tudok bármit csinálni,ha mindent kiköltöztetek az ebédlőbe, ahol már nincs asztal, szék, és csak a tér van, mert akkor mehet, én meg csinálhatok is valamit mert látom. Szóval csajok, felkötni a gatyát, nem egyszerű!
Tündi, köszi a mailt, majd este ha lesz időm megpróbálom levadászni a progit.
Senkit nem akarok megbántani, de én őszinte leszek, engem a bárányhimlő kicsit megrémiszt, főként mert előszeretettel csórják el egymás játékait, igy biztositott a nyálcsere. Mi meg pont 2-3 hét múlva megyünk vissza Bukarestbe hosszabb időre, és ott nincs gyerekorovosunk még, szóval lehet hogy mi kihagyuk a holnapi talit. Azért kifaggatom a védőnőt, mert holnap délelőtt jön ki, és ha szerinte oké a dolog, akkor talán elmegyünk. Bocsi.
Méri