Sziasztok!
Ezt az idöt! De olyan jo a levegö:-)
Ha igy folytatjuk, lassan mindenki szervez egy baba-mama talit, igy még sokat fogunk találkozni! Ez olyan jo! Azota is irigykedem, hogy ha Erik sétáltatás közben elalszik a kocsijában, zavartalanul aludhat a teraszon is tovább. Én bezzeg "verhetem fel" Zsombit, ha vége a sétának.
Most jol kivan a tököm a házunkkal, minden most romlik el benne. A lakásunkat nagyon szeretem, szép meg minden, igaz, kicsit kinöttük, de azt meg lehet szokni. Viszont lassan minden hétre jut valami javitási munka, kémény, gáz, lépcsö... Persze mindez sok szervezés, lakógyülések tömkelege, fizetés, ááá...
Bocs, én is leirtam itt a béna dolgokat. És persze örülök, hogy ilyenekkel kell foglalkozni, ahelyett, hogy valaki nem lenne egészséges a családban, meg sokkal durvább dolgok lennének.
Kati: köszi szépen, megkaptam a privit:-) Majd felteszed valamikor a videot? Hogyhogy ilyen hirtelen eladtátok a járgányt? Addig mivel jársz szegénykém?
Pelle: köszi a receptet, már alig várom, hogy kiprobáljam! A turi a Nagymezö u-ban van, ha a Király u felöl mész, akkor a bal oldalon, a templommal szemben, és asszem a 3.turi, mert az utcában most több is nyilt. Sajnos nem tudom a nevét, de majd megirom ha megyek megint.
Nikike: köszi a bokot
De teljesen jol nézel ki, az a fontos, hogy formás vagy! Még szerencse, hogy nem minden férfinak ugyanaz az alak tetszik! Én meg mig szoptatok, hordom a mély dekoltázst, utána meg mi lesz...
Tündi: cuki Bia!
Ildi: Bence is, már milyen nagy!
Még egy kérdés: nem tudjátok véletlenül, hogy lehet venni ilyen hálot, amit kiságyra lehet tenni, hogy ha a szabadban altatom, védje a rovarok ellen? Én még sehol sem találtam, viszont kiságyon meg már láttam többször is.
Jooo éjt!