sziasztok,
tényleg sokat pihenek, délutánonként nagyokat alszom
ma konkrétan 3 órát (gyerekenként 1,5)
Mirrmurka: Én rutascorbint szedek mivel abban is van C vitamin, jó hatással van az erekre, meg magnosolvot iszok esténként.
Én vérezni, csak vasárnap este véreztem egy kicsit fél tenyérnyit... azóta semmi szerencsére...
PPkrisz: én megkérdeztem D-től, hogyan tovább és annyit kérdezett, hogy van orvosom,mondtam hogy Paragihoz akarok járni, és mondta, hogy akkor már köv alkalommal mehetek hozzá... vagy ahogy gondolom, döntsem el... úgyhogy még egy alkalmat mondtam, hogy megyek D-hez és már be is jelentkeztem Paragihoz, rá egy hétre megyek D-hez nov12.-én P-hez nov18. és rá egy hétre meg már mehetek a kombinált tesztre az Istenhegyire Hajdú Krisztához.
És igen Paragi a 2en van, az 1ről amit írtál az naon durván hangzik, azt naon nem szeretném, és a 2-esen nagyon jó felkészült PIC osztály van, és ikreknél az nagyon fontos. mert náluk sajnos soha semmi nem garancia...
De ehhez az is kell, hogy a köv. alkalommal is minden nagyszerű legyen D-nél.
Amúgy jól érzem magam, nem kínoznak a kicsikéim, észrevétlenül elvannak, ami néha aggaszt, hogy nem érzem őket ...
csak feltételezni tudom, hgoy jól vannak.
annyit tudok, hogy egyik pillanatról a másikra tudok megéhezni, de akkor olyan szinten ha nem eszek rosszul leszek, akkor kezd hányingerem lenni, és mardossa az éhség a gyomrom.
innen gondolom, hogy ezt ők okozzák
kell nekik a hami és akkor követelik, nincs mese akkor az van amit ők szeretnének