Sziasztok!
Először is Banya gratulálok!!! És mindenki másnak kitartás, mert láthatóan meghozza a gyümölcsét!!
Egy másik jó hírről is be tudok számolni, ujabb Dévais baba született hétfőn hajnalban, a balogha niknéven futó hölgynek. A 2.számu klinikán szült, a Paragi dokinál. Szerencsére viszonylag gyors , kb 2 órás komplikáció menetes szülés után meglett a pici, ha jól emlékszem 3100gr és 51cm
Remélem hogy majd tesz fel róla képet, ha egyszer valamikor majd lesz ideje géphez ülni.
Brigike örülök hogy jól vagy, és ilyen kis aktív babyd van..hogy megy az idő, még most örültünk csak a pozitív tesztnek, most meg midjárt szülünk.
Tigrincske ha már így előkerültél, küld már el légyszi a számod priviben! Én is a Paragohoz járok, nagyon szeretem, és persze a 2.-en fogok szülni. Én nagyon jól viselem a terhességet, azon kívül, hogy már úgy nézek ki mint Döbrögi, semmilyen más panaszom nincs
Jól alszok, jövök-megyek, minden olyan mint elötte, leszámítva a 12kg pluszt ami rámcsusszant valahogy
Szóval lehet hogy találkozunk a klinikán, de van egy olyan érzésem, hogy az ikrek már májusban meglszenek
De aztán ki tudja.. lehet hogy ellesznek juniusig. Én 9.-re vagyok kiírva..
Szóval most mindenki Téged irigyel, megkaptad a legjobb leosztást amit egy lombikos mama kívánhat, 2 baba, egy fiu egy lány! Ez aztán a szerencse! még egyszer gratula!! és jelentkezz!!ne tünj el!