Béku!
Szuper, hogy rendben voltatok az UH-n
méretek tényleg tökéletesek
A fájdalmat nagyon sajnálom, remélem hamar elmúlik
Woody!
Szuper lehetett
Tudtok élni
Igen, megvolt a szuri, de nem Lacom adta be, mert hajnalban már a világ másik végén kellett lennie, ...de majd holnaptól
Már várom, hogy ő szúrjon, mert ezerszer jobban csinálja, mint a "szakavatottak"...
Nem nagyon tudtam jönni, mert Anyunak szombaton egy mozdulattól megint beállt a dereka, most ismét a gerincsérv téma van porondon...tegnap annyira nem tudtuk "összehajtogatni", hogy a kombi autónkba betegyük, hogy doki lássa
Ma elvittem, voltunk 3 helyen, kapott szurikat, gyógyszereket (bitang nagy dózist, így átaludta a fél napot utána)
Holnap viszem ismét, szerdán rtg, aztán meglátjuk, hogy addig milyen irányba változik...ha romlik, vagy nem javul, befekteti a doki a neurológiára
De javulni fog
Ma, mikor haza hoztam, elaludt, addig meg belenyitottam a Titokba...annál a résznél, mikor a csávó festeget, és amit fest, az történik...mondanom sem kell mit csináltam, egész délután
mire Lac haza ért, már két kép is készült
Olyan jó volt előszedni a rajzos cuccokat...már a kisképző óta nem nagyon volt a kezemben a felszerkó!
Olyan jó lesz majd már itthon lenni tartósan
alig várom
A VÉLEMÉNYETEKRE VAN SZÜKSÉGEM:
nagy céges ügyködésben vagyunk, de erről majd később... lényeg, hogy ma beszéltem az ügyvéddel, és mondta, hogy még a lombik előtt menjünk el Hévízre, ahol a gyógytó van...min. egy hétre, mert hűűű de jó hatással van mindenre, a lombikra is...
de bizonytalan vagyok...így a célegyenesben nem tudom, mennyire jó ötlet tóban csücsülnünk napi 1,5-2 órát, meg aztán irtó sok ásványi cucc és egyéb kémiai anyag van ebben a tóban, a gázokról nem is beszélve... és ha arra gondolok, hogy Sz ügynök múlt héten egy szimpla étrendkiegészítőre (ásványi anyag és vitamin tartalmú) azt mondta, hogy nem kéne, nehogy összevesszen a femibionnal, nehogy túladagoljunk valamit...háááát??? nem tudom kell-e nekünk Hévíz most????
SZERINTETEK????
A MÁSIK NAGYON FONTOS:
Vnbeninél emlékszem, hogy egyszer már szóba került a D vitaminnak egy másik mértékegységben mért változata...
nem tudja valaki a referencia értékét annak a mértékegységű D vitaminnak??? mert ma hívtam az immunológust, és mondta, hogy a D vitaminom kicsit MAGAS (147). De ez nem ugyanaz a mértékegység... és nem tudom, mennyi lenne a ref. tartomány szerinti jó érték...
Felhívtam a D vitaminos nőgyógyászt is, és azt mondta, hogy október-november előtt nem kell D vitamin pótlás nekem
és várja a hívásomat a jó hírekről
...de nem számolta át, hogy ez mennyi lenne a másik mértékegység szerint...én meg tudni akarom