Köszi a válaszokat, akkor beveszem a letojom tablettát hozzátápi ügyben és nem táplálok hozzá, amíg csak tejci van, akkor se ha 8 kilo lesz.
Nszoke,elhiszem ,h mostmár izgi, emrt azért csak a végefelé jársz.sajnos én már így két szülés után azt gondolom ,h előre nem elhet minden letisztázni, mertm indig lehet váratlan körülmény.Egyébként, h h neked 100% a császár?Mert talán neked telt el itt a topikban a leghosszabb idő az első óta..hú, itt Fehérváron ,tutti meg kellene próbálnod a simát, nem engedné az osztályvezető.(itt minden császárost "be kell mutatni")
Szintikém,én ne hari ,de nem értek egyet veled,inkább, ahogy nszoke is írja..persze minden körülményt meg kell vizsgálni.Mennyire illeszkedett be a családba az újasszony, mennyire van köztük megértő szeretet, mennyire szerette anyóst após,stb.(fura ,h nem ő rendezi a megemlékezést..)ha értelmes,érző emberek, szerető társak, akkor ott a helye a megemlékezésen, ha nem, akkor nem..De tudom azt is, h nem könnyű egy új társat elfogadni a szülő mellett.Anyunak is elég hamar lett vkije apu után.
Csézjang, jól felidegesítetted magad!:)
Hát nálunk egyáltalán nincs ilyen, azért ne csapj le.
Nagyszülők:mindkettőnk apja elhúnyt.
Anyu BÁtort
két hónapos korában fogta meg először, addig nem engedtem.
Anyós még nem is látta.Papusomnak kezébe adtam volna rögtön,de ő nem merte megfogni, mert már nem erős a karja.Barátnőmék közül senki se fogta meg.Sógornőmnek elsőre mondtam ,h majd szólok mikor felveheti,ez
tegnap történt meg először.Másik sógornőm kb két hónapja volt nálunk Ő szó nélkül kivette a kiságyból és meg szó(és vita) nélkül kivettem az Ő kezéből.
Fürdés:még soha senki nem is segített nemhogy megcsinálná helyettem.Etetés:szopizik,ez még nem gond.
De én könnyen vagyok, mert nem is mennék vele éjjelre sehová, szerintem az ismerős szagok és helyek még kellenek neki.én így gondolom.Azért mert én akarok menni(de még mennyire szeretnék néha) attól még nem megyek ,emrt neki így a legjobb.
Meg a mi családunk amúgy sem az a vendéglátós fajta.Aki meg igen, az 10 km-re laik, ott nem kell aludni.
Szóval nálunk egyáltalán nincs ebből gond, senki se szól bele az életünkbe, soha senkivel nem kell vitázni a dolgainkról, nekem ez nagyon furcsa.Férjem is nagyon határozott a rokonaival ilyesmiben,én meg le is nyelném a családom keresztben, ha próbálkoznának.(itt megint tény, h nincs kiterjedt család)
Igazából szerintem ne vitázz, v ne adj ég veszekedj.TEDD VAGY NE TEDD,ez a lényeg.a második olyannál, amikor a felvett gyereket kiveszed a kezéből le fog esni neki.Az meg értelmezhetetlen számomra, h KÉRNI kell a saját gyerekem.