Lilly: Zuram épp síelni volt a hétvégén. Mi nem mentünk szerencsére, nem volt egy sétálós szánkózós idő...
A szobatisztaság nálunk még csak álom. De remélem tavasszal elkezdhetjük. Nálunk az éjszakával nem lesz gond, mert kb 6 hós korában kelt utoljára nedves pelusban.
A fülsértő sikítozás nálunk kb egy hete kezdődött, egy másik fiútól vettük át, egyenlőre én is azzal kezelem, hogy úgy nem értem mit szeretne. Most ezt használja a dühe-hisztije erősítésére. Ezen felül kijelöltem egy hisztis-sikítozós sarkot a nappaliban, oda el lehet vonulni. Úgy persze már nem érdekes neki a dolog...hátha bejön ez a módszer.
Én amúgy a hosszú hétvégén teljesen kiborultam, csődöt mondott minden. Most egyszerűen képtelenség vele bármit elintézni (kivéve bevásárolókocsis vásárlást)...Mondjuk valszeg érzékenyebben is reagálom le ezeket a szitukat..
Bicikli: én is korainak tartom, de Bátyám már karácsonyra is ezt szerette volna. Akkor lebeszéltem. Nem akarok vele ezen vitázni, vegye, majd elrakjuk egy időre.
Napközi: Lilly ne aggódj a 3 hét bőven elég, Boti már a 3. alkalommal ott aludt, pedig csak heti2x megy. A reggeli ottmaradás volt egy darabig kicsit sírósabb (max 1 percig), de most már ez sincsen. A nagyobb kockázat inkább a betegség. Készülj fel, az első év elég brutális. Remélem lassan véget ér már a tél, és nem kell ezen aggódni. Nálunk is drága a csana, 40eft/10 alk (70eft/hó). Én is szepttől oviba szeretném adni, így 4 évet fog oda járni. De ebben a csanában nincsen nagy csoport, így nem akarom kicsik között hagyni. Na meg elég drága is, és sok extra program nincsen. Most mondjuk nem is tartom 2 évesen szükségesnek, de az oviban már igen.
szép napot, szerdán jön a tavasz!