Jeni!
Orr és száj közötti távolság? Azt hogyan adják meg? Miliméterben? A szőrösség is elég érdekes, de végülis így, hogy belegondolok érthető
Hasonlóság: hát bennem igazából csak azért merült fel ez a kérdés, mert én mindig olyan gyereket szerettem volna, mint amilyen a párom volt gyerekkorában (gyönyörű göndörhajú kissrác, égető kék szemekkel). És hát most az van bennem, hogy ha ilyen nem lehet (persze tudom, hogy ha közös gyerekünk lenne, az sem biztos, hogy így nézne ki), akkor nekem tulajdonképpen már nem olyan fontos, hogy milyen, hiszen úgyis az én gyerekem lesz, akár hogyan fog kinézni. Persze azzal egyetértek, hogy azért a fő karakterekben (szemszín, hajszín, magasság) azért stimmeljen, hogy azért ne virítson messziről a dolog. A párommal még igazából nem beszéltünk arról, hogy neki ez mennyire fontos, azt hiszem az lesz a döntő. Szeptemberben ha túl vagyunk a donorválasztáson majd beszámolok.
Munkahely: Hát igen, ez a másik érdekes kérdés. Nekem ezzel elég nagy szerencsém volt. Úgy tartottam korrektnek, hogy megmondom a főnökömnek a lombikot (csak ennyit mondtam, nem ecseteltem részletesen a helyzetet), meg, hogy ez hiányzás szempontjából mivel jár. De persze azért voltam ennyire bátor, mert egyrészt olyan helyen dolgozom, ahonnan emiatt nem tud kirúgni, másrészt azt sejtettem róla, hogy inkább támogatólag fog a dologhoz állni. Ez utóbbi szerencsére be is jött, nekem pedig nagy könnyebbséget jelentett, hogy nem kell emiatt titkolóznom. Persze a munkámat becsülettel elvégzem, úgyhogy egy szava sem lehet. De tudom, hogy sokaknak ez gondot okoz. Akkor azt kívánom neked, Jeni, hogy mielőbb találj munkát és folytatódjon nálatok is a projekt.
Erika!
Kistesó ügyben még lehet, hogy fog változni a párod véleménye. Megkérdezhetem, hogy mik az érvei? Persze ha nem akarod, akkor ne írd le. Mi is szeretnénk kistesót, sőt egyelőre úgy tervezzük, hogy minél hamarabb, de hát egyelőre az első legyen meg. Aztán utána lehet, hogy mi is másként fogjuk gondolni.